ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Girls night out στο ΝΥΧ Japanese Rooftop Gastrobar!

Το NYX βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του Academias Hotel Athens και είναι η νεότερη είσοδος lifestyle στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή. Τα εξαιρετικά, φρέσκα και ωμά προϊόντα γίνονται η βάση μιας συναρπαστικής επιλογής από κομψά πιάτα με ιαπωνική επιρροή, που συνδυάζονται με γούστο με τα επώνυμα κοκτέιλ τους, ικανοποιούν στο έπακρο τους απαιτητικούς ουρανίσκους και δημιουργούν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία φαγητού και ποτού.


Το μενού συνθέτει και δημιουργεί o executive chef Δημήτρης Κότσαλης, o οποίος με σπουδές στο Zuma του Λονδίνου, έχει αναλάβει να μυήσει τους επισκέπτες στην Japanese κουλτούρα. Spicy γεύσεις, sushi με ιδιαίτερους συνδυασμούς και cocktails με πλούσια αρώματα συμπληρώνουν το γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων.

Tο NYX Japanese Rooftop Gastrobar, επισκέφθηκαν και η γνωστή φωτογράφος και επιχειρηματίας Μαρίνα Βερνίκου με την αγαπημένη της φίλη Μαρία Μπεκατώρου, για ένα girls night out, από όπου το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Tο NYX Japanese Rooftop Gastrobar, επισκέφθηκαν η γνωστή φωτογράφος και επιχειρηματίας Μαρίνα Βερνίκου με την αγαπημένη της φίλη Μαρία Μπεκατώρου.

error: Content is protected !!