ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Γιώργος Λαιμός: Μια μεγάλη συναυλία για καλό σκοπό!

«Travelling Dreams in Lifeline emotions» : Ο Γιώργος Λαιμός επιστρέφει στη σκηνή με μια μεγάλη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τις live εμφανίσεις ο Γιώργος Λαιμός, επιστρέφει στη σκηνή.
Σε μια μεγάλη συναυλία που θα λάβει χώρα στις 16/3/2018 στην αίθουσα «Σκαλκώτα», στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών, ο συνθέτης θα παρουσιάσει συνοδεία μιας μεγάλης ορχήστρας με ροκ αποχρώσεις ορχηστρική μουσική και τραγούδια από τις δύο τελευταίες δισκογραφικές του δουλειές.

Τα τραγούδια του Γιώργου Λαιμού θα εκτελέσουν επί σκηνής αξιόλογοι ερμηνευτές με τους οποίους ο συνθέτης συνεργάστηκε στις δύο τελευταίες δισκογραφικές του δουλειές: Η Γιάννα Φαφαλιού, ο Άκης Δείξιμος ,ο Γιώργος Ρωμοσιός και η Κωνσταντίνα Πούτκαρη .

Ο στόχος του Γιώργου Λαιμού είναι μέσα από τις live εμφανίσεις, να επικοινωνεί με το κοινό μέσω της μουσικής του αλλά κυρίως να χρησιμοποιεί την μουσική του ως όπλο για να βοηθήσει παιδιά που το έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό για μία ακόμη φορά όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα έσοδα της συναυλίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα διατεθούν στο ίδρυμα «Πνοή- Φίλοι εντατικής θεραπείας παιδιού», που στέκεται δίπλα στα παιδιά που χρήζουν παρακολούθησης σε μονάδες εντατικής θεραπείας και στις οικογένειες τους.

Πηγή: www.skai.gr

error: Content is protected !!