ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Giorgio Armani: Aqua#6 στο Grand Palais του Παρισιού

Επίσημος υποστηρικτής του Paris Photo από το 2011, ο Giorgio Armani ανανεώνει τη συνεργασία του για μία ακόμα χρονιά και παρουσιάζει την έκτη έκθεση με τίτλο ACQUA, την ετήσια παρουσίαση φωτογραφικών έργων τέχνης με κύριο θέμα τους το νερό: ACQUA #6.

Στη φετινή έκθεση, με τίτλο « Αντανακλάσεις στο νερό » θα παρουσιαστούν μια σειρά από φωτογραφίες με θέμα το νερό που παίζει με το φως και τα σχήματα, αλλάζοντας την οπτική ώστε να δημιουργεί αντανακλάσεις και οπτικές ψευδαισθήσεις με ποιητικές διαστάσεις.

Gaspar Gasparian, Reflexos

Gaspar Gasparian, Reflexos

 Jory Hull, Composition

Jory Hull, Composition

Μεγάλο μέρος της έκθεσης περιλαμβάνει μεγάλου μεγέθους φωτογραφίες, έργα τέχνης που έχουν επιλεγεί από τον Giorgio Armani και έχουν δημιουργηθεί από καταξιωμένους καλλιτέχνες αλλά και από ανερχόμενα ταλέντα όπως οι Lee FRIEDLANDER, Noémie GOUDAL, Joseph D. JACHNA, και Dolores MARAT.

Noémie Goudal, Observatoire X

Noémie Goudal, Observatoire X

Το νερό αποτελεί ανέκαθεν κύριο στοιχείο στη δουλειά του Giorgio Armani, και από το 2009, αποτελεί μια προσωπική κοινωνική προτεραιότητα για τον σχεδιαστή που παρουσίασε τη φιλανθρωπική καμπάνια “Acqua for Life™” ώστε να προσφέρει καθαρό, πόσιμο νερό σε κοινωνίες πού αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πρόσβαση σε αυτό. Η πιο πρόσφατη καμπάνια κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια λίτρα πόσιμου νερού για να υποστηρίξει τον ΜΚΟ Green Cross International και τα προγράμματα που δραστηριοποιούνται υπό την αιγίδα του σε αρκετές χώρες.

La lune, entre Marseille et Bastia, sur le NapolŽon

La lune, entre Marseille et Bastia, sur le NapolŽon

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Salon d’Honneur στο Grand Palais.

Lee Friedlande Lake Louise, Eric Dupont

Lee Friedlande Lake Louise, Eric Dupont

Η ACQUA #6 περιλαμβάνει έργα των:
Lucien CLERGUE, Lee FRIEDLANDER, Gaspar GASPARIAN, Noémie GOUDAL, Helena ALMEIDA, Lois CONNER, Pierre GONNORD, Risaku SUZUKI, Joseph D. JACHNA, Debra BLOOMFIELD, Jory HULL, et Dolores MARAT.

error: Content is protected !!