ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Gift the promise of travel…

Το βρήκα υπέροχη ιδέα για να κάνουμε δώρο στους αγαπημένους μας με την “υπόσχεση” ενός ταξιδιού και μιας περιπέτειας με το πανέμορφο Anaskela gift box που περιέχει την απόλυτη travel πετσέτα και δεν μπορώ να μην την μοιραστώ μαζί σας! Και να ξεκινήσω από τo καπάκι του κουτιού που είναι σχεδιασμένο με πρωτότυπα έργα τέχνης από τους σκηνοθέτες κινουμένων σχεδίων Rebecca Manley και Luca Paulli, καθιστώντας το ένα δώρο από μόνο του!
Το gift box μπορεί να είναι το τέλειο δώρο για τους φίλους που ταξιδεύουμε μαζί, έναν συνάδελφο, τον δάσκαλο του παιδιού μας ή και για το τυχερό μέλος της οικογένειας μας που είναι πάντα με μία βαλίτσα στο χέρι! (Ναι, κάποτε αυτή ήμουν εγώ…)

Λοιπόν, η Anaskela δημιουργήθηκε από την Melissa Ward-Papageorgiou και την Jana Khoury, δύο παιδικές φίλες που μεγάλωσαν στην Ελλάδα την χώρα με τον πιο λαμπερό ήλιο και την πιο όμορφη θάλασσα. Εκεί έζησαν τα πιο ανέμελα τους χρόνια σαν παιδιά, ενώ σαν νεαρά ενήλικα κορίτσια πέρασαν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές διακοπές στα ελληνικά νησιά.
Δέκα χρόνια μετά (ή και λίγο παραπάνω) οι δύο φίλες ζουν μερικές χιλιάδες μίλια μακριά από την Ελλάδα -στο Κατάρ και το Ηνωμένο Βασίλειο αντίστοιχα. Η Μελίσσα εργάζεται στο χώρο της λιανικής ενώ η Jana στον χώρο της μόδας πολυτελείας, είναι μητέρες και πλέον η καθιερωμένη ετήσια παράδοση τους φέρνει κάθε χρόνο να ακολουθούν τα αμμώδη βήματα των παιδιών τους στις ίδιες όμορφες παραλίες. Και ήταν σε ένα από αυτά τα καλοκαιρινά ταξίδια το 2018 που η Melissa εμπνεύστηκε την πετσέτα Anaskela. Ταξιδεύοντας με την οικογένεια της και συσκευάζοντας ογκώδεις πετσέτες παραλίας συνειδητοποίησε ότι δεν περίσσευε χώρος στη βαλίτσα πολλά ακόμη πράγματα. Η ανάγκη για μια πετσέτα που θα ήταν συμπαγής και ελαφριά αλλά ταυτόχρονα κομψή ήταν προφανής. Και ήταν τη στιγμή εκείνη που πήρε τηλέφωνο την Jana με μια σκέψη για μια πετσέτα που χρειαζόταν αλλά δεν υπήρχε, που συνειδητοποίησαν ότι έχουν μία πολύ καλή επιχειρηματική ιδέα. Και κάπως έτσι γεννήθηκε η πιο ελαφριά, χρηστική και στιλάτη πετσέτα, η Anaskela!

Ελαφριά και συμπαγής, η πετσέτα Anaskela είναι πολύ χρηστική και όταν διπλωθεί γίνεται τόσο μικρή που μπορείς να την πάρεις οπουδήποτε, είτε στην παραλία, στην πισίνα, στο κάμπινγκ ή σε μια συνεδρία γιόγκα. Το ύφασμα μοιάζει με σουέντ, απαλό στην αφή και απορροφητικό, στεγνώνει πολύ γρήγορα ενώ δεν συγκρατεί την άμμο. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά της πετσέτας Anaskela την καθιστούν εξαιρετικά πρακτική και λειτουργική. Τώρα περισσότερο από ποτέ, η υπόσχεση ενός ταξιδιού είναι το απόλυτο δώρο ελπίδας.
It’s good to know: Η εταιρεία Anaskela θα δωρίσει το 10% των καθαρών κερδών στο WWF Greece που κατά την τρέχουσα περίοδο εφιστά την προσοχή του στα απόβλητα PPEπου υπάρχουν στις θάλασσες και τους ωκεανούς μας ως αποτέλεσμα της πανδημίας.

error: Content is protected !!