ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Για oysters στο Mykonos Serenity Experience by THEMIS • Z!

Εντοπίζεται στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, σε ένα από τα παλαιότερα σπίτια που κάποτε άνηκε σε θαλασσινό έμπορο, σε έναν χώρο που διατηρεί μέχρι και σήμερα την κομψότητά του.

Ένας κατάλευκος χτιστός καναπές που περιτριγυρίζεται από μια μαγευτική βουκαμβίλια, εντυπωσιακά φυτά σε γλάστρες από παλιές νταμιτζάνες και σκάφες και ένα αυθεντικό πηγάδι συνθέτουν ένα παραδοσιακό σκηνικό με μια δόση μοντέρνας πολυτέλειας, έτοιμο να μας προσφέρει μια μοναδική Μυκονιάτικη εμπειρία.

Σε μία πραγματικά μαγική τοποθεσία, ταυτόχρονα ήρεμη και ενεργητική, έχουμε πλέον την ευκαιρία να απολαύσουμε φρέσκα μύδια από τη τοπική αγορά, να αφυπνίσουμε τις γεύσεις μας με μια ποικιλία Μυκονιάτικων τυριών, να αφήσουμε τα cocktails εμπνευσμένα από Ελληνικές γεύσεις με βάση το ρακί ή τη μαστίχα να μας συστήσουν στις τοπικές συνήθειες στο ποτό ή απλά να αφεθούμε στην ολική εμπειρία αυτού του ταξιδιού των αισθήσεων γεμάτο συναίσθημα με ένα ποτήρι σαμπάνια ή Ελληνικό κρασί.

Για κρατήσεις, καλέστε στο +30 693 8864 057 και στην επόμενη επίσκεψη σας στο κοσμοπολίτικο νησί, επιλέξτε την εκλεκτική πολυτέλεια των oysters & champagne στην αυλή της Θέμιδος Ζουγανέλη.

error: Content is protected !!