Για Lobster Burgers στην Μ. Βρετανία!

19/07/2016 • GO

Να και ένα νέο της πόλης μας στην καρδιά του καλοκαιριού που ανεβάζει τον πήχη λίγο πιο ψηλά. Θέλω να το μοιραστώ μαζί σας με το που το έμαθα, μιας και είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει πολύ! Λοιπόν, μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε από αύριο και μέχρι τις 15 Αυγούστου τη νέα γαστρονομική πρόταση στο Alexander’s Bar & Alexander’s Cigar Lounge του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία. Τα πρωτοποριακά για τα Ελληνικά δεδομένα Burgers αστακού και burgers με μοσχάρι και αστακό θα σας καταπλήξουν! Συνδυάστε τα μοναδικά με μία από τις μπύρες ή ένα από τα malt whiskies, ειδικά επιλεγμένα από την έμπειρη ομάδα του Alexander’s Bar. 

obs1

Ο αστακός στην casual version του λοιπόν, όπως συνηθίζεται στο Ed’s Lobster Bar στη Ν.Υόρκη ή στο Smack Lobster Roll του Λονδίνου, και δοκιμάστε το Lobster Burger με αστακό σερβιρισμένο με τηγανιτές πατάτες και πράσινη σαλάτα, Beef & Lobster Burger τα οποία θα συνδυάσετε με το αγαπημένο σας ποτό.
Προσωπικά, το καλύτερο Lobster Club Sandwich το έχω φάει στο King Cole Bar του St. Regis, στην Νέα Υόρκη,-το μοναδικό bar που μπορώ να συγκρίνω με το αγαπημένο μου Alexander’s Bar, στo ξενοδοχείο “Μ.Βρετανία”– που το συνόδεψα με Bloody Mary, ενώ την μαγική συνταγή του δικού μου Lobster Sandwich, την συνοδεύω με Dirty Vodka Martini
Θα δοκιμάσω τη νέα γαστρονομική πρόταση του Alexander’s Bar asap, και θα σας ενημερώσω!
Stay tuned! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons