ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Για Κοτόσουπα με Ελληνική Τρούφα στο ιστορικό "Λητώ" της Μυκόνου!

Το Ξενοδοχείο Leto στο νησί της Μυκόνου προσφέρει στους επισκέπτες του μία μοναδική εμπειρία διαμονής, λόγω της ιδανικής τοποθεσίας του στο στενό παραλιακό δρόμο του Παλιού Λιμανιού και στο κέντρο της Χώρας. Αποτελεί μια κλασική επιλογή καθώς διαθέτει εγκαταστάσεις Α’ κατηγορίας, ενώ προσφέρει υπηρεσίες και παροχές υψηλών προδιαγραφών από το 1953 – οπότε και αποτέλεσε το πρώτο Ξενοδοχείο Α’ κατηγίας στη Μύκονο!

f2letook

Το Ξενοδοχείο είναι χτισμένο σύμφωνα με το Νεοκλασικό στυλ διακόσμησης και αποτελείται από 25 καλαίσθητα διακοσμημένα δωμάτια. Όλα διαθέτουν μπαλκόνι με θέα προς το λιμάνι της Μυκόνου και το Αιγαίο Πέλαγος. Η διεύθυνση του ξενοδοχείου και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή όλο το χρόνο.

f3letook
Ταυτόχρονα μέσα στον κήπο όαση του ξενοδοχείου Λητώ ξεχωρίζει το εστιατόριο Natura με  Chef το Γιώργο Κουμπούρη, το οποίο προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών αναβιώνοντας παλιές  ελληνικές συνταγές με σύγχρονες τεχνικές με σεβασμό στην παράδοση αλλά και στη φύση.

Χτένια & Κουκιά

Χτένια & Κουκιά

Μήλο, Καραμέλα, Λεμόνι

Μήλο, Καραμέλα, Λεμόνι

Σκοπός του εστιατορίου Natura είναι να αναδείξει την αξία του καλύτερου Chef, που δεν είναι άλλος από την ίδια τη φύση, που μας χαρίζει απλόχερα τις συνταγές της και τα προϊόντα για να τις εκτελέσουμε.

error: Content is protected !!