Γευματίζοντας με τον Marco Bicego ανάμεσα στα εμβληματικά κοσμήματα των συλλογών του!

05/12/2018 • LIFESTYLE

Οι λόγοι για την χαρά μου για την συγκεκριμένη πρόσκληση ήταν πολλοί. Ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να κατέβω στην καρδιά της πόλης, να περπατήσω την οδό Πραξιτέλους, έως το νούμερο 15-19, όπου σε ένα κτήριο σαν αυτά που βλέπουμε στις ασπρόμαυρες Ελληνικές ταινίες, με ένα κατάστημα Ηλεκτρικών στην υποδοχή της στοάς του, θα ανέβαινα στον 3ο όροφο για να επικεφθώ για πρώτη φορά το “κόσμημα” του Αλέξη Μπολώτα και της Ίριδας Κρητικού, το ApArt Suite Athens, όπου τόσα έχω ακούσει (και άλλα τόσα γράψει), μα δεν είχα προλάβει να δω από κοντά. Εκεί, θα συναντούσα τον Ιταλό σχεδιαστή της υψηλής κοσμηματοποιίας, Marco Bicego, και θα γευματίζαμε παρέα ανάμεσα στα κοσμήματα που φέρουν την υπογραφή του. Πως να μην έχω χαρά? Διάλλειμα στο κέντρο της πόλης. Της δικής μας πόλης…

Follow me…

MARCO BICEGO, ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΟΛΩΤΑΣ

Τα κατασκευασμένα με φροντίδα στο χέρι κοσμήματα Marco Bicego, αποτελούν μια αναγνωρίσιμη εικόνα του Made in Italy, αγαπημένα από όλους, περιζήτητα διεθνώς και επιλεγμένα από δυναμικές γυναίκες με διεθνή ακτινοβολία όπως η Hillary Clinton, η Oprah Winfrey, η Melissa Gates ή η Kylie Minogue. Όλα τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα από χρυσό 18 καρατίων και αποκλειστικής κοπής πολύτιμους λίθους, ειδικά επιλεγμένους ώστε να αναδεικνύουν το πανέμορφο εσωτερικό φως τους. Κάθε κόσμημα Marco Bicego σχεδιάζεται και ολοκληρώνεται στα atelier της εταιρείας στο Trissino της Vicenza, χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή τεχνική χαρακτικής «bulino» και το περίφημο «coil twisting», αποτελώντας έτσι μια εκπληκτική και μοναδική στο είδος της δημιουργία.

Η ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ, ΑΛΕΞΗ ΜΠΟΛΩΤΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ MARCO BICEGO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΤΟΥ AP ART SUITE ATHENS

Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της πρώτης Marco Bicego boutique στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε ένα γεύμα στον ιδιαίτερο χώρο του ApArt Suite Athens, με εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του Τύπου, οι οποίοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ιταλό σχεδιαστή Marco Bicego και να μυηθούν στο λαμπερό κόσμο του made in Italy κοσμήματος. Ο χώρος όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ήταν διακοσμημένος με τα εμβληματικά κοσμήματα Marco Bicego, συγκεντρώνοντας σχόλια θαυμασμού από τους προσκεκλημένους.

Η ΧΡΥΣΗ ΓΑΛΕΡΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΩΝ BOUTIQUES MARCO BICEGO, O MARCO BICEGO

ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ

ΕΛΕΝΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΩΝΕΣ, ΕΛΖΑ ΠΑΤΣΑΔΕΛΗ

MARCO BICEGO, ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

ELIS KISS, ΣΟΦΙΑ ΤΣΕΠΑ

ΜΑΡΘΑ ΚΟΥΜΠΑΝΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΤΑ

ΣΟΦΙΑ ΣΟΥΖΑ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΩΝΕΣ

ΑΔΡΙΑΝΗ ΖΟΥΝΑΛΗ-ΟΡΦΑΝΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, MARCO BICEGO

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ, MARCO BICEGO

ΗΡΑ ΣΙΝΙΓΑΛΙΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΟΛΩΤΑΣ

Η νέα boutique, στρατηγικά τοποθετημένη στο νούμερο 20 της οδού Βουκουρεστίου, απέχει μία ανάσα από το ιστορικό κτήριο της Βουλής στην πλατεία Συντάγματος, στο απόλυτο κέντρο της luxury αγοράς αλλά και της exclusive χρυσοχοΐας της Αθήνας. Όπως μας τόνισε και ο ίδιος ο σχεδιαστής, «Το λανσάρισμα της boutique στην Αθήνα, μετά τη Μύκονο και την Κρήτη, αποτελεί ένα πολύ σπουδαίο και μεγάλο βήμα στην επέκταση του διεθνούς μας δικτύου και στην ενίσχυση της παρουσίας μας στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια κομβικής σημασίας Ευρωπαϊκή αγορά που έχει μεγαλώσει ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Δεν πρόκειται απλά για ένα νέο showroom για την πόλη, αλλά για ολόκληρη τη χώρα, καθώς αποτελεί σημαντικό τουριστικό προορισμό».

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons