ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Γευματίζοντας λίγες ώρες πριν τα Χριστούγεννα με τις φίλες μου στο «1896»!

Είναι ένα ραντεβού που συνηθίζουμε κάθε τέτοια εποχή. Η Ρενάτα, η Ιωάννα και εγώ. Η Ρενάτα Τσαούση, η Ιωάννα Σακελλαρίου και εγώ, να γευματίζουμε σε ένα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια του Golden Hall -εξυπηρετεί πολύ όλες μας, μιας και η μία είναι η Γενική Διευθύντρια του εν λόγω βραβευμένου Εμπορικού Κέντρου ενώ η άλλη Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Ανάπτυξης των εταιρικών λύσεων της Public-, και να μοιραζόμαστε όλα όσα δεν μας είχαν επιτρέψει οι φορτωμένες ατζέντες μας να μοιραστούμε. Χαρές και επιτυχίες, όνειρα και αγωνίες, σκέψεις, σχέδια και γέλια. Πολλά, ευτυχώς γέλια. Και υποσχέσεις. Πως την επόμενη χρονιά θα βλεπόμαστε ακόμη περισσότερο. Δεν έχει σημασία αν θα τα καταφέρουμε τελικά, σημασία έχει πως το θέλουμε με την καρδιά μας.
Αυτό το ραντεβού των τριών μας, αυτή τη φορά δόθηκε στο εστιατόριο που βρίσκεται στην αγκαλιά του Ολυμπιακού Μουσείου της Αθήνας, στο υπέροχο «1896».

Πρόκειται για ένα εστιατόριο υψηλής αισθητικής που προσφέρει χαλάρωση, συγκλονιστική θέα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου και απίθανες γαστρονομικές προτάσεις με ξεκάθαρη ελληνική και μεσογειακή ταυτότητα. Εστίαση στην πιο προσιτή έννοια του gourmet, έμφαση στις ποιοτικές πρώτες ύλες, σωστό service και υψηλή δημιουργικότητα με την υπογραφή και την καθοδήγηση του chef Γιάννη Μαρκουλή, ο οποίος απέσπασε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια όταν βγήκε στη σάλα για να μας χαιρετήσει.

Δοκίμασε το χειροποίητο Μαντί και θα με θυμηθείς! Τρία μόλις κορίτσια πήραμε και δεύτερη μερίδα…

Καρυδόπιτα με κρέμα σοκολάτας, πορτοκάλι και μπαχαρικά

Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ στο ύφος του νέου αυτού εστιατορίου, είναι ο σχεδιαστικός μινιμαλισμός και η ουσία της απλότητας στο interior design του, που μοιάζει να λειτουργεί ως μια φυσική συνέχεια του Μουσείου και να ολοκληρώνει την παραμονή των επισκεπτών στο χώρο.
Της υπόσχεσης πως την επόμενη χρονιά θα βλεπόμαστε ακόμη περισσότερο με τα κορίτσια, ακολούθησε άλλη μία προς τον Νικόλα, πως τις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς, θα γευματίσουμε παρέα εδώ!

error: Content is protected !!