ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Γεύμα της 25ης Επετείου της Εκστρατείας για τον καρκίνο του Μαστού, από την Estée Lauder

Είναι κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Είναι ο μήνας που έρχεται, ο Οκτώβριος που είναι αφιερωμένος στην Ροζ Κορδέλα, στο Pink Ribbon που συμβολίζει την Εκστρατεία για τον καρκίνο του Μαστού. Μία Εκστρατεία που ξεκίνησε πριν 25 χρόνια η Evelyn Η. Lauder για να αφυπνίσει, για να ενημερώσει, για να ξεσηκώσει όλες τις γυναίκες για την πρόγνωση και την  έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του Μαστού. Φέτος λοιπόν, η Εκστρατεία γιορτάζεται ακόμη πιο λαμπρά μιας και είναι η 25η Επέτειος της.
Η Επέτειος όπου η Estée Lauder επέλεξε να γιορτάσει με ένα ευχαριστήριο γεύμα προσκαλώντας όλους τους συνεργάτες που συνέβαλλαν τα τελευταία χρόνια στην διάδοση του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης και συμμετείχαν στην Εκστρατεία. Για να τιμήσει όλους εμάς και καθέναν ξεχωριστά…

Κατερίνα Γκαμηλιάρη, Κατερίνα Κιάσσου, Δούκας Χατζηδούκας, Πελίνα Θεμελή, Έλια Κεντρώτα, Μάρσια Χατζηγεωργίου. Η υπέροχη ομάδα της Estée Lauder Hellas πλαισιώνει τον σχεδιαστή του Ροζ Βραχιολιού της Εκστρατείας.

Ξεκίνησε με μία οραματίστρια: την Evelyn H. Lauder. Διαπίστωσε πως οι γυναίκες τότε πέθαιναν από τη νόσο και κανείς δεν μιλούσε γι’ αυτό. Προβληματισμένη από την έλλειψη της επίγνωσης, της χρηματοδότησης αλλά και των πόρων που απαιτούνται για να ξεπεραστεί αυτή η ασθένεια, η Evelyn αποφάσισε να κάνει κάτι γι ‘αυτό. Συν -δημιούργησε τη ροζ κορδέλα… και τα υπόλοιπα έχουν γράψει ιστορία!
Το 1992, ξεκίνησε την Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού των εταιριών Estée Lauder και άρχισε να διανέμει την χαρακτηριστική ροζ κορδέλα μέσα από τα stand των μαρκών της εταιρίας σε όλο τον κόσμο. Ένα χρόνο αργότερα, η Evelyn ίδρυσε το Breast Cancer Research Foundation® (BCRF), έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, για τη άντληση χρηματοδότησης η οποία θα αφορούσε αποκλειστικά την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.
Η Evelyn ξεκίνησε ένα κίνημα, φέρνοντας κοντά τους εργαζόμενους στην εταιρία, τους πελάτες, τις γυναίκες, τους ερευνητές, τους ηγέτες ανά τον κόσμο αλλά και τους ανθρώπους που είχε προσβάλει η ασθένεια για να βοηθήσουν στην εξεύρεση μιας θεραπείας.

Προχθές το μεσημέρι στο Επετειακό επίσημο Γεύμα που πραγματοποιήθηκε στις ανθοστόλιστες σάλες της “Μ.Βρετανίας”

Με την αγορά του #pinkribbonbracelet συνεισφέρουμε στην πραγματοποίηση των σκοπών του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο Μαστού “Αλμα Ζωής”. Στόχος είναι η υποστήριξη του σημαντικού έργου της ψυχοκοινωνικής στήριξης των γυναικών με καρκίνο μαστού και των οικογενειών τους, καθώς και η ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη & έγκαιρη διάγνωση. Εκτός όλων των παραπάνω, είναι πανέμορφο!

Σε αυτή την 25η επέτειο της Εκστρατείας, τιμούμε την κληρονομιά της Evelyn και το πρωτοποριακό της όραμα. Μέσω της ακλόνητης υποστήριξής μας στη χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού, της εκπαίδευσης και των ιατρικών υπηρεσιών, η παγκόσμια δέσμευση της εταιρείας Estée Lauder είναι ισχυρότερη από ποτέ. Ήρθε η ώρα να δώσουμε ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού…

Follow me…

Μέσα από μια σύντομη παρουσίαση η Διευθύντρια της Estee Lauder και Tom Ford Balkans , η Κατερίνα Γκαμηλιάρη μαζί με την Διευθύντρια PR και Digital Communication της μάρκας, Μάρσια Χατζηγεωργίου έκαναν μια υπέροχη και την ίδια στιγμή άκρως συγκινητική αναδρομή της καμπάνιας και των δράσεων της, ευχαριστώντας προσωπικά τους εκπροσώπους όλων των Μέσων, τις σημαντικές προσωπικότητες που συμμετείχαν στις καμπάνιες του ροζ βραχιολιού, τα καταστήματα που το πωλούν, τους εκπροσώπους των κτιρίων που έχουν συμμετάσχει στη Παγκόσμια Πρωτοβουλία Φωταγώγησης, αλλά και τις εταιρίες δημοσίων σχέσεων που συνέβαλλαν στις εκδηλώσεις της Εκστρατείας. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το νέο Ροζ Βραχιόλι της Εκστρατείας, ενώ ανακοινώθηκε το σημείο ορόσημο της Ελλάδας που θα συμμετέχει στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Σημείων – Οροσήμων ανα τον κόσμο, που δεν είναι άλλο από το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Η Φωταγώγηση θα γίνει την Τρίτη 17 Οκτωβρίου το βράδυ και σας καλούμε όλους να είστε εκεί!

Δούκας Χατζηδούκας, Ελένη Μενεγάκη, Λάκης Λαζόπουλος

Η ομάδα της Estee Lauder και της Darphin. Best team ever!

Μάρσια Χατζηγεωργίου, Χριστίνα Παπαθανασίου, Πελίνα Θεμελή, Κατερίνα Γκαμηλιάρη

Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, Πελίνα Θεμελή, Λάκης Λαζοπουλος, Κατερίνα Γκαμηλιάρη

Δανάη Κριμπένη & Ολγα Φούρναρη της μάρκας Darphin και Origins

Οι Πρόεδροι των Συλλόγων Αλμα Ζωής της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας μαζί με τον Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη και την Ελένη Μενεγάκη

Τζένη Μπαλατσινού, Λάκης Λαζόπουλος

Έλλη Στάη

Ελένη Μεναγάκη, Γρηγόρης Σαράντης

Κατερίνα Λέχου, Κατερίνα Γκαμηλιάρη, Τζένη Μπαλατσινού

Πελίνα Θεμελή, Έλλη Στάη

Λάκης Λαζόπουλος, Έλλη Στάη

Άκης Καβατζίκης, Σόνια Καζόνι

Φαίη Μπέη

Πελίνα Θεμελή, Άννα Δρούζα

Κατερίνα Γκαμηλιάρη, Διευθύντρια Estee Lauder & Tom Ford Κώστας Χόντος Κατερίνα Κιάσσου Διευθυντρια MAC

Κατερίνα Γκαμηλιάρη, Μάρσια Χατζηγεωργίου, Ελια Κεντρώτα της Estee Lauder Hellas, μαζί με την Ελένη Τώρου

Βασίλης Κουτσαβλής από την Boussias Communications Μαρία Αρώνες της Outstand

Δέσποινα Καμπούρη, Όλγα Φούρναρη

Έλλη Στάη, Ελένη Τώρου

Τζούλια Κυριλή, Sarah Davidson

Η Αγγελική Παναγιωτακάκου (attica) και η Τζόυ Πετρογιαννοπούλου (Tom Ford)

Ο Ιωάννης Κορμάς της Τράπεζας Πειραιώς, η Εύη Κλαουδάτου και ο Ηλίας Κουκουτσας των attica

Ελια Κεντρώτα, Γιάννης Λαγκώνας

Γαλάτεια Λασκαράκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Κατερίνα Γκαμηλιάρη, Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου

Αϊνόλα Τεζοπούλου, Μάνια Μπουσμπουρα

photo credits: Studio Panoulis

 

error: Content is protected !!