ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Get Nailed: Are your brows ready for the weekend?

Τι θέλει ένα κορίτσι μετά από ένα βασανιστικό εξαήμερο κρυολογήματος; Τον γιατρό της; Come on! Να περιποιηθεί όσο καλύτερα τον εαυτό της, ιδίως τα μαλλιά της και τα άκρα της θέλει! Τουλάχιστον εγώ! Που μετά από έξι ολόκληρες ημέρες με κλαμένα μάτια και μπουκωμένη μύτη -τι θλιβερό θέαμα!- σήμερα το πρωί αποφασίζω πως όχι, δεν πάει άλλο, αυτό μπορεί να συνεχιστεί άλλες τόσες ημέρες, η εμφάνιση μου όμως πρέπει να συνέλθει! Και με ένα τηλέφωνο στην Κωνσταντίνα Τσιχριτζή κλείνω τα ραντεβού μου για χτένισμα και μανικιούρ στο ολοκαίνουριο “Get Nailed”, στο παλιό “Νύχι-Νύχι”, στο 230 της Κηφισίας, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Το ευγενέστατο και άκρως πεπειραμένο προσωπικό του Get Nailed με υποδέχεται και είναι έτοιμο να εξαφανίσει την κουρασμένη εμφάνιση μου μέσα σε ελάχιστη ώρα...

Το ευγενέστατο και άκρως πεπειραμένο προσωπικό του Get Nailed με υποδέχεται και είναι έτοιμο να εξαφανίσει την κουρασμένη εμφάνιση μου μέσα σε ελάχιστη ώρα…

Όσο ταλαιπωρημένη κι αν είμαι από το έξι ημερών κρυολόγημα, πρέπει να συνέλθω! Invest in your hair, it is the crown you never take off!

Όσο ταλαιπωρημένη κι αν είμαι από το έξι ημερών κρυολόγημα, πρέπει να συνέλθω! Invest in your hair, it is the crown you never take off!

Λοιπόν, όσο…sexy και spicy και αν ακούγεται το ευφάνταστο όνομα του, στο “Get Nailed” νιώθεις ακριβώς σαν στο σπίτι σου. Καταρχήν είναι οι ώρες λειτουργίας του, από πολύ πολύ νωρίς το πρωί έως πολύ αργά το βράδυ, για να εξυπηρετεί τα working girls που δεν μπορούν να επισκεφθούν το κομμωτήριο τους σε ώρες αιχμής.

Follow me...

Follow me…

gn1b

 

Η επιλογή των χρωμάτων είναι τεράστια, επιλέγω το χρώμα του Bordeaux...

Η επιλογή των χρωμάτων είναι τεράστια, επιλέγω το χρώμα του Bordeaux…

gn2

Επίσης, είναι το service. Είναι οι θεραπείες από το έμπειρο προσωπικό που έχει ειδικευθεί στο πιο προσεκτικό mani-pedi, ημι-μόνιμο μανικιούρ, μακιγιάζ, αποτρίχωση, μασάζ, tattoo φρυδιών -αλλά και 3D βλεφαρίδων (!!!) σε τιμή γνωριμίας!
Εγώ το 3D βλεφαρίδων δεν το γνώριζα, όμως ζήτησα από την αγαπημένη μου Κωνσταντίνα να μου κάνει μία τιμή γνωριμίας για όλες τις αναγνώστριες του Fay’s Control! Και φυσικά, η Κωνσταντίνα δεν μου αρνήθηκε…Απεναντίας, μας κάνει δώρο ακόμη μεγαλύτερο από όσο μπορούσα να φανταστώ!

gn3

gn4

gn5

gn6

gn7

gn8

gn9

gn9a

gn9b
Έτσι, όσες φίλες τηλεφωνήσετε να κλείσετε το ραντεβού σας στα 210 8080771 & 210 6232771, και πείτε πως είστε αναγνώστρια του Fay’s Control, θα απολαύσετε ένα πακέτο mani-pedi & χτένισμα, για 30 ευρώ!

Mέσα σε 30 λεπτά της ώρας νιώθω κιόλας καλά, σχεδόν όμορφα!

Mέσα σε 30 λεπτά της ώρας νιώθω κιόλας καλά, σχεδόν όμορφα!

All I want is worls peace and a manicure!

All I want is world peace and a manicure!

Get Nailed...

Get Nailed…

Nothing Improves Your Mood Like a New Manicure!

Nothing Improves Your Mood Like a New Manicure!

PS. Always Make Room for more Beauty i your Life!
Happy Weekend!

Get Nailed:

Λεωφόρος Κηφισίας 230. Πλ. Κηφισιάς, 14562

Τηλ. 210 8080771 & 210 6232824

 

error: Content is protected !!