Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε…Ο Ανδρέας Λαγός βάλθηκε να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε την ομορφιά που υπάρχει στις παλιές, κλασικές αξίες!
Μεγάλωσε στη Σάμο μέσα στα μποστάνια, τα χωράφια και τα περιβόλια, και έμαθε από μικρός να χρησιμοποιεί και να εκτιμά τις καταπληκτικές Ελληνικές πρώτες ύλες, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα αρωματικά…
Ο Ανδρέας Λαγός, βάλθηκε να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε την ομορφιά που υπάρχει στις παλιές, κλασικές αξίες και τα κατάφερε.
Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο “Οι Γεύσεις που Μεγαλώσαμε” κυκλοφορεί ήδη από την Ελληνοεκδοτική για να μας επιβεβαιώσει πως το ουσιαστικό φαγητό φέρνει στο μυαλό μνήμες και βιώματα που χορταίνουν το βλέμμα και ευφραίνουν τη ψυχή. Ένα βιβλίο γεμάτο συμπυκνωμένες παιδικές μνήμες, μία γεύση νοσταλγίας που μεταμορφώνει τις αλμυρές και τις γλυκές συνταγές σε πλούτο συναισθημάτων.
Μία ακόμα παρουσίαση του έγινε στον ιδιαίτερο χώρο του full service restaurant “It”, στο Κολωνάκι, λατρεμένο εδώ και μία δεκαετία για τη δημιουργική κουζίνα του και τις ειλικρινείς γεύσεις του, υποδέχθηκε το κοινό στον eco-friendly χώρο του, όπου ο Ανδρέας Λαγός δημιουργεί μοναδικές γεύσεις του “It”, μεταμορφώνοντας τις αγνές, φρέσκες πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς σε ποιοτικό φαγητό.
credits: Studio Panoulis