ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Gazoza: Δροσεροί & High!

Τους είδαμε πρώτη φορά στο X factor αλλά από τότε τους πετυχαίνουμε στα πιο απίστευτα μέρη, πότε casual και πότε με σμόκιν!
Οι GAZOZA είναι ένα Αθηναϊκό party band που ξεκίνησε το 2015 από την Efi B και θέλουν να μεταφέρουν σε όλους μόνο θετική ενέργεια, κάνοντάς το κοινό να φεύγει από τις εμφανίσεις τους ανάλαφρο και άδειο από έγνοιες, αλλά ταυτόχρονα γεμάτο ψυχικά και ενεργειακά. Επειδή για αυτούς η μουσική δεν έχει όρια και ημερομηνία λήξης, παίζουν τα πάντα και κυρίως όσα τους αρέσουν, από Sinatra μέχρι Καρβέλα και από Beyonce και AC/Dc μέχρι το ”Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω’‘…

Presentation
Arionas N. Avatangelos – vocals
Efi B. (Efi Boudali) – bass
Chris Vobirakis – electric guitar
Thodoris Pegousis – Drums
Pantelis Petrou – Keyboards

Αρίωνας_backstage Clip.04

Η γνωστή εταιρία ρούχων Prince Oliver βρήκε στο πρόσωπο του τραγουδιστή των Gazoza, Αριώνα, το νέο icon για το spot της που θα βγει στην τηλεόραση την 1η Ιουλίου. Το story εξελίσσεται στην παλιά Πλάκα, όπου ένα παιδί σταματάει έκθαμβο μαζί με την μητέρα του μπροστά απο μια εντυπωσιακή βιτρίνα του Prince Oliver και της λέει πως θέλει να γίνει και αυτός Πρίγκιπας. Η μητέρα του τρομοκρατημένη, του εξηγεί πως αυτό…. απαγορεύεται! Αλλά σε πολύ λίγο ο μικρός έχει μεταμορφωθεί σε αληθινό πρίγκιπα μέσα στην γνωστή μπουτικ, όπου ο Αρίωνας δοκιμάζει κουστούμια και το νέο ρολόϊ της σεζόν. Ήρθε η ώρα όλοι να γίνουν ο Πρίγκιπας που τους αξίζει να είναι!

ok ariobackstage Clip.10
”Ήταν κάτι καινούργιο για μένα γιατί δεν είμαι μοντέλο”, λέει ο Αρίωνας στα backstages του spot που έγινε στο κεντρικό Prince Oliver. ”Αν και έπρεπε να ‘μαι πιο στατικός σε σχέση με όσα κάνω στο stage με τους GAZOZA, πέρασα πολύ όμορφα στα γυρίσματα και θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για μένα. Χάρηκα που μου δόθηκε η δυνατότητα να διαφημίσω τόσο ωραία ρούχα καθώς και να γνωρίσω ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν γι’ αυτό. Και η μπάντα επίσης ήταν πολύ θετική στην απόφαση αυτή. Όταν κάποιος απο μας κάνει κάτι, χαιρόμαστε όλοι. Το διαφημιστικό σε λίγες μέρες βγαίνει on air και νομίζω θα προκαλέσει εντυπώσεις. Πάντως, τώρα όλοι τελικά και επισήμως μπορούμε να γίνουμε πρίγκιπες. Πες μου ποιος δεν θέλει…”

ok ariobackstage Clip.14

ok ariobackstage Clip.20

ok ariobackstage Clip.24

ok ariobackstage Clip.34

ok ariobackstage Clip.36

error: Content is protected !!