
Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το GB Corner Gifts & Flavors είχαν την τιμή να φιλοξενήσουν την συνάντηση των 7 κορυφαίων Pastry Chefs από το Παρίσι με επικεφαλής τον βραβευμένο Pastry Chef και Meuilleur Ouvrier de France κ. Arnaud Larher, ο οποίος επιμελείται τα τελευταία χρόνια τα γλυκά του Ξενοδοχείου. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο πλαίσιο του Relais Desserts, ένα θεσμό/οργανισμό που αποτελείται από τους καλυτέρους Pastry Chefs παγκοσμίως. Κορυφαία ονόματα από το χώρο της ζαχαροπλαστικής τέχνης όπως οι Pierre HERME, Frédéric CASSEL, Laurent DUCHENE, Arnaud LARHER, Nicolas BENARDE, Sada AOKI και Claire DAMON παρουσίασαν τις δημιουργίες τους «Gateaux de voyage» ή αλλιώς «γλυκά που μπορούν να ταξιδέψουν» και ταξίδεψαν γευστικά τους καλεσμένους με τη φινέτσα και τη γεύση τους.
Credits: Studio Panoulis