ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Gastronomy Project: Για την Κιβωτό του Κόσμου!

Ο σεφ του Bill & Coo, Αθηναγόρας Κωστάκος υποδέχεται αγαπημένους  του σεφ που έρχονται να μαγειρέψουν στη Μύκονο ενθέτοντας τις ιδιαίτερες γεύσεις της πατρίδας τους στο γευστικό τοπίο του νησιού.

Αθηναγόρας Κωστάκος

Αθηναγόρας Κωστάκος

Στις 14 Ιουνίου, ο φιλοξενούμενος σεφ θα είναι ο Eric Guerin, εστιατορίο La mare aux Oiseaux, που αφήνει για λίγο τα υγρά τοπία των βάλτων του Λίγηρα για να δημιουργήσει ένα μενού έμπνευσης για τους φίλους του Bill & Coo, για το καλοκαίρι στις Κυκλάδες.

Eric Guerin

Eric Guerin

Στις 8 Σεπτεμβρίου, ο Αθηναγόρας Κωστάκος φιλοξενεί στις κουζίνες του τον σεφ Jacques Pourcel, έναν από τους δίδυμους αδελφούς σεφ που το 2010 ανακηρύχθηκαν πρέσβεις της γαλλικής γαστρονομίας καθώς το εστιατόριο τους, Le jardin des Sens, στο Μονοελιέ βραβεύεται από το 1998 με τρία αστέρια Michelin!

Jacques Pourcel

Jacques Pourcel

Ο σεφ θα μεταφέρει για ένα βράδυ το πνεύμα του “Κήπου των αισθήσεων” στα τραπέζια του Bill & Coo.

Τα έσοδα θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

error: Content is protected !!