Γαλάζια Σημαία στην Παραλία της Δασιάς, στην Κέρκυρα!

19/07/2016 • GO

Για ακόμη μία χρονιά η παραλία της Δασιάς στην Κέρκυρα, εκεί όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία CORFU CHANDRISHOTEL & VILLAS και DASSIA CHANDRIS HOTEL & SPA, βραβεύτηκε για την εξαιρετική ποιότητα των υδάτων της, με τη “Γαλάζια Σημαία”.

Η “Γαλάζια Σημαία” είναι διεθνές βραβείο ποιότητας και απονέμεται διεθνώς από το 1987, στις ακτές και μαρίνες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

image004
H “Γαλάζια Σημαία” πιστοποιεί με τον πλέον αναγνωρισμένο τρόπο την καθαριότητα, την υποδομή και τις εγκαταστάσεις της ακτής, αλλά κυρίως την ασφάλεια και την άνεση των λουόμενων.
Στην τελετή ανύψωσης, παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής των ξενοδοχείων, κος Μανώλης Παπαδάκης, καθώς και πολλοί από τους πελάτες των ξενοδοχείων.
Σημειώνεται ότι η παραλία των Ξενοδοχείων ΧΑΝΔΡΗ βραβεύεται ανελλιπώς τα τελευταία 24 χρόνια με το σχετικό βραβείο.

image005
It’s good to know: Τα ξενοδοχεία Corfu & Dassia Chandris βρίσκονται στο μαγευτικό κόλπο της Δασιάς και διαθέτουν συνολικά 525 δωμάτια, εκ των οποίων 28 bungalows και 36 βίλες, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης, έκτασης 80 περίπου στρεμμάτων. Τα ξενοδοχεία διαθέτουν εστιατόρια, Grill House, Trattoria, μπαρ, 4 πισίνες (η μία παιδική), spa, πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο γυμναστήριο, αίθουσα ψυχαγωγίας, γήπεδα τένις, γήπεδο 5Χ5, παιδική χαρά, παιδικό club, υπαίθριο κινηματογράφο, οργανωμένη παραλία με όλα τα θαλάσσια σπορ, καταστήματα, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο 400 ατόμων.

One Response to Γαλάζια Σημαία στην Παραλία της Δασιάς, στην Κέρκυρα!

  1. Ifigenia says:

    Την αγαπώ την κέρκυρα και δεν είμαι καν απο κει! Μου αρέσει και πηγαινω όλο τον χρόνο! 🙂 το τελευτάιο σουκου του Νοέμβρη έχω ήδη κλείσει εισιτήρια από δω https://www.zaplous.gr/GR/services/destinations/destination-display/kerkura Δεν μπορώ να πριμένω!!!! όσο για τις παραλίες… μοναδικές και οποιος τολμάει μπαινει κια χειμώνα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons