ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Gala όπερας, με συγκινητικές στιγμές στο Μέγαρο Μουσικής!

Ένα μεγάλο λυρικό gala, με κορυφαίες σκηνές όπερας, από έργα των: Verdi, Bizet, Giordano, Mascagni, θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε παραγωγή της MidAm International από τη Νέα Υόρκη, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 στις 21.00 υπό τη διεύθυνση του Μουσικού Διευθυντή και Μαέστρου Peter Tiboris (φωτογραφία εξωφύλλου) και του προσκεκλημένου Μαέστρου Giovanni Pacor.
Ένα διεθνές καστ, που αποτελείται από τρεις διάσημους σολίστ: τη σοπράνο Eilana Lappalainen, το τενόρο Gian Luca Pasolini και τον μπασοβαρύτονο Carry Perrson, και περισσότεροι από 300 χορωδοί από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Ελλάδα, θα παρουσιάζουν τις πιο όμορφες και δυνατές μουσικές στιγμές από τις όπερες:
«Il Trovatore» , «Nabucco» , «Turandot» , « Otello», «La Traviata», «Rigoletto», «Un Ballo in Maschera» και « La Forza del Destino» του Verdi, «Les Pêcheurs de Perles» και «Carmen» του Bizet, «Andrea Chenier» του Giordano και τέλος «Cavalleria Rusticana» του Mascagni.
Στη συναυλία παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα η εξαιρετική ορχήστρα Pan-European Philharmonia από την Βαρσοβία.
Gala όπερας, με συγκινητικές στιγμές , γεμάτες πάθος, πόνο και έρωτα σε ένα αξέχαστο βράδυ για το μουσικόφιλο κοινό της Αθήνας. Ένα βράδυ που δεν πρέπει να χάσει όποιος αγαπάει πραγματικά την όπερα.

Για προπώληση εισιτηρίων μπείτε εδώ!

error: Content is protected !!