ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Gala Dinner Ball «Queens at the Palace»: Η αναβίωση του Καρναβαλιού της Φλωρεντίας!

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της αναβίωσης του καρναβαλιού της Φλωρεντίας, το θρυλικό Palazzo Vecchio άνοιξε για πρώτη φορά και φιλοξένησε στο Salone Dei Cinquecento το αποκριάτικο Gala dinner “Queens in the Palace”. Η βραδιά ξεκίνησε με ορχήστρα αγγέλων, και μουσικοχορευτικά ενσταντανέ από σύγχρονα ακούσματα μέχρι όπερα, καθώς και περάσματα υπέροχων αποκριάτικων κουστουμιών από την Antonia Sautter που είχε και την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς. Το dinner δημιουργήθηκε από την οικογένεια του chef Guido Guidi.

Η Ada Ηλιοπούλου,Πρόεδρος του Le soleil Foundation, η βασίλισσα του καρναβαλιού της Φλωρεντίας Kiera Chaplin και η Claudia Jerger/Vice-President YOU FOUNDATION

Αυτή τη χρονιά ξεκίνησε μια ολόκληρη πολύπλευρη οργάνωση για την αναβίωση του καρναβαλιού στην Φλωρεντία με ένα board καταξιωμένων γυναικών στο εξωτερικό που συντόνισαν και πραγματοποίησαν κάποιες πολύ ιδιαίτερες εκδηλώσεις. Ανάμεσα στις κυρίες αυτού του board βρισκόταν για πρώτη φορά και η Ελληνίδα Πρόεδρος της γαλλοελληνικης πολιτιστικής κίνησης Le soleil foundation, Αda Ηλιοπούλου που ήταν και αρμόδια για το κάλεσμα της Kiera Chaplin, εγγονής του Charlie Chaplin και δισέγγονης του πολυβραβευμένου Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Ευγένιου 0’Νιλ, η οποία χρίστηκε από το board ως η πρώτη βασίλισσα του καρναβαλιού της Φλωρεντίας.

Το θρυλικό Palazzo Vecchio άνοιξε για πρώτη φορά και φιλοξένησε στο Salone Dei Cinquecento
Η έναρξη της βραδιάς με την ορχήστρα αγγέλων
Το art de la table
Η Μαρια Αντουανέττα.

Στο board συμμετείχαν διάσημες προσωπικότητες μεταξύ των οποίων η Πρόεδρος Randa Eid, η Giovanna Cicutto-Quinn από την οικογένεια του Antony Quinn και αδερφή του Προέδρου της Biennale, η Claudia Jerger, η Michaela Ricci του Οίκου Ricci , η Federica Rotondo και η Elsa Michael. Στο event συμπράξανε μεγάλοι οίκοι, όπως το Gucci Garden που διοργάνωσε και το after party της δεξίωσης, η Ferragamo που χάρισε εντυπωσιακά δώρα, οι Οίκοι Ricci και Swarovski, τα καλλυντικά Bufarma που χαρίστηκαν σε όλους τους καλεσμένους και ο Enrico Coveri.

Οι Αντουανέττες και ο Αμαντέο Μότσαρτ από το μουσικό πρόγραμμα

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν ο Περιφερειάρχης της Τοσκάνης Eugenio Giani , η πριγκίπισσα Beatrice της Ορλεάνης, η Ute Henriette Ohoven, Ειδική Πρέσβειρα της UNESCO, η Claudia Jerger Πρόεδρος του You Foundation for Children in Need, το Gucci Group, ο σχεδιαστης κοσμημάτων Thomas Sabo και η εικαστικός σύζυγος του Rita Sabo, το νούμερο 17 στα rankings καλλιτεχνών σε παγκόσμια κατάταξη , ο Erwin Wurm με την γυναίκα του Elise Mougin και την κόρη τους, o εικαστικός Andrea Roggi , το ζεύγος πολυεκατομμυριούχων Momaya από την Ινδία, ο διάσημος γκαλερίστας του David La Chapelle Dirk Geuer, ο γενικός διευθυντής του Four Seasons Max Musto και πολλοί άλλοι.

Η Giovanna Cicutto-Quinn, η Claudia Jerger/Vice-President YOU FOUNDATION, η καλλιτεχνική διευθύντρια Antonia Sautter και η εγγονή του Τσαρλι Τσάπλιν Kiera Chaplin,
Η εγγονή του Τσαρλι Τσάπλιν Kiera Chaplin, η Giovanna Cicutto-Quinn και ο δημοσιογραφος Andrea Vignolini
Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Tόμας Σάμπο και η σύζυγός του εικαστικός Ρίτα Σάμπο
Η Michaela Ricci με τον Filippo Ricci
Μια από τις πιο γνωστές VIP της Ινδιας ανά τον κόσμο , η Chhaya Momaya με τον σύζυγο της Nirmal Momaya μαζί με την Giovanna Cicutto-Quinn στην αυλή του Michelozzo στην είσοδο μιας από τις πιο εντυπωσιακές εισόδους της αναγέννησης.
Το νούμερο 17 στα rankings καλλιτεχνών σε παγκόσμια κατάταξη , ο Erwin Wurm με την γυναίκα του Elise Mougin και την κόρη τους.
Η Ada Ηλιοπουλου-Πρόεδρος του Le soleil Foundation, η βασίλισσα του καρναβαλιού της Φλωρεντίας Kiera Chaplin στην κριτική επιτροπή.

Την επόμενη μέρα ακολούθησε παρέλαση με μασκαράδες, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, συγκροτήματα και το board βράβευσε την καλύτερη παρουσία με τον Δήμαρχο της Φλωρεντίας Ντάριο Ναρντέλα να δίνει τα βραβεία μαζί με την Κίρα Τσάπλιν ως βασίλισσα του καρναβαλιού και την αντιδήμαρχο πολιτισμού Alessia Bettini.

Η Kiera Chaplin και ο δήμαρχος της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρντέλα.

error: Content is protected !!