ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Funky Buddha στους νικητές των βραβείων FRANCHISE

Η Funky Buddha, το ελληνικό brand που καθοδηγείται από το πάθος και την αποφασιστικότητα και δημιουργεί ρούχα που αποτελούν «καμβάδες έκφρασης» δίνοντας στο κοινό της τη δυνατότητα να είναι ο εαυτός τους – να αισθάνονται καλά και να ξεχωρίζουν στο πλήθος, βραβεύτηκε στην 9η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro και διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Η Funky Buddha διακρίθηκε με βάση τις επιδόσεις της και τις αναπτυξιακές της πρωτοβουλίες το 2016. Ο κος Κώστας Αλεξίου, International Business Coordinator, παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας, το βραβείο “Best International Expansion” ενώ ο κος Γιάννης Αλεξίου, πρόεδρος & ιδρυτής της εταιρείας παρέλαβε το βραβείο “Be spoken franchisor” , σε μια εντυπωσιακή βραδιά. Η βράβευσή της Funky Buddha αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και επιβράβευση για τη συνεχώς ανερχόμενη πορεία της εταιρείας.

O κος Γιάννης Αλεξίου, πρόεδρος & ιδρυτής της εταιρείας παρέλαβε το βραβείο "Be spoken franchisor"

O κος Γιάννης Αλεξίου, πρόεδρος & ιδρυτής της εταιρείας παρέλαβε το βραβείο “Be spoken franchisor”

Ο κος Κώστας Αλεξίου είπε σχετικά: “Η Funky Buddha λειτουργεί ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων σε 4 Ευρωπαϊκές χώρες, στα οποία ο καταναλωτής μπορεί να βρει την πλήρη collection της , ενώ διαθέτει 400 συνεργαζόμενα καταστήματα, σε Ελλάδα- Κύπρο.  Όλοι εμείς στη FUNKYBUDDHA αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει φέρει η πολύπλευρη προσπάθεια που κάνουμε και βέβαια για την αναγνώριση αυτής.
Η τεχνογνωσία του στελεχειακού δυναμικού μας και ημών των επιχειρηματιών, σε συνδυασμό με το ισχυρό κοινό όραμα όλων μας για παγκοσμιοποίηση του concept μας και την προσέλκυση επιφανών επενδυτικών σχημάτων που ήδη έχουμε επιτύχει μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά σπουδαίο! Είναι πλέον θέμα επιμονής στο στόχο και αρκετής τύχης “

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Ο κος Κώστας Αλεξίου, International Business Coordinator, παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας, το βραβείο “Best International Expansion”

error: Content is protected !!