ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Funky Buddha στην Κηφισιά!

Επί της οδού Παναγίτσας 6 στην Κηφισιά άνοιξε πριν λίγες ημέρες το νέο κατάστημα της εταιρείας Funky Buddha, το οποίο ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία της πόλης και στον οποίο παραχωρήθηκε η άδεια λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος με τη μέθοδο Δικαιόχρησης – Franchise. Η Funky Buddha, η οποία λειτουργεί ήδη ένα δίκτυο δεκαεπτά σημείων πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο επέλεξε τη μέθοδο του franchising ως μία από τις βασικές στρατηγικές στην ανάπτυξη του δικτύου της.

vshsps

Για τον Bασίλη  Gutmacher ο λόγος, ο οποίος είναι πλέον πολλά χρονιά στον χώρο της ένδυσης και της μόδας, έχοντας ηγηθεί μεγάλες εταιρίες (INDITEX,MANGO, H&M, FAISGROUP , CELEBRITY BRANDS , CELESTINO κα), έχει υπάρξει κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνια του ARMANI, ενώ βρίσκεται δίπλα σε πολλούς celebrities καθώς επιμελείται το επικοινωνιακό και στιλιστικό image τους.

zbzca

Παράλληλα η εταιρεία αναπτύσσει και τα δικά της ιδιόκτητα καταστήματα με ναυαρχίδα την Ερμού, όπου το νέο κατάστημα θα στεγασθεί σε χώρο 670 τμ και θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στα μέσα του Απρίλη, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και το κεντρικό κατάστημα των νοτίων προαστίων στη Γλυφάδα, 300 τμ επί της οδού Μεταξά.
Το δυναμικό αυτό πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας προβλέπει τη διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων σε 30 έως το τέλους του έτους με την προσθήκη ενός ακόμα καταστήματος στη Λεμεσό της Κύπρου, το οποίο πρόκειται να ανοίξει τον Απρίλιο, ενώ σε επίπεδο εξωστρέφειας, η εταιρεία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αναζήτησης για τη δημιουργία νέων Franchise δικτύων σε Γερμανία, Ρουμανία, Σερβία, Ισπανία και Μέση Ανατολή.

error: Content is protected !!