ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Full moon party στην Προεδρική Σουίτα του NJV Athens Plaza!

Πρόσκληση σε full moon party. Πρόσκληση από μόνη της ελκυστική. Μα έχει κι άλλα. Πρόκειται για την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιριού. Την οποία θα απολαύσουμε από την ανακαινισμένη διώροφη Προεδρική Σουίτα του NJV Athens Plaza. Respect. Θέλεις να είσαι εκεί…

Follow me…

Σε ένα μοναδικό τοπίο στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου -με αφοπλιστική θέα στην Ακρόπολη και τη Βουλή μέχρι τη θάλασσα του Σαρωνικού– στελέχη του ξενοδοχείου, συνεργάτες, δημοσιογράφοι, bloggers και πολλοί άλλοι καλεσμένοι γιόρτασαν την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιριού στη μαγευτική βεράντα της προεδρικής σουίτας.

Νικόλας Κατσαρός, Φαίη Μπέη

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε η Υποδιευθύντρια του Ξενοδοχείου Βάνα Λαζαράκου με τους συνεργάτες της, η οποία δέχθηκε τα συγχαρητήρια των καλεσμένων για την επιτυχημένη ανακαίνιση που αποτελεί παράδειγμα σύγχρονης πολυτελούς διαβίωσης και ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα στο κέντρο της Αθήνας.

Τζίνα Δραγώνα, Σοφία Σούζα, Γαβριήλ Νικολαϊδης, Βάνα Λαζαράκου

Αγγελικη Ρίζου, Μαριλένα Ζωγραφάκη

Γιάννης Παπαδόπουλος, Τζίνα Δραγώνα, Στάθης Κουσουνης

Εύη Φέτση, Φαίη Μπέη, Ισαβέλλα Βλασιάδου

Με ένα υπέροχο cocktail στο ένα χέρι και το ολόγιομο φεγγάρι καρφωμένο στον αττικό ουρανό, αφήνω την Βάνα Λαζαράκου να με ξεναγήσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στην βραδιά…. «Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτή την ανακαίνιση. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, η Προεδρική Σουίτα του NJV Athens Plaza, αναβαθμίστηκε στα υψηλότερα επίπεδα της σύγχρονης αισθητικής, ενώ οι υποδομές της εκσυγχρονίστηκαν. Η σουίτα μας βρίσκεται αναμφισβήτητα μεταξύ των καλύτερων του κέντρου της Αθήνας. Η εσωτερική πολυτέλεια σε συνδυασμό με την υπέροχη βεράντα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στο κέντρο της πρωτεύουσας».

Φαίη Μπέη, Ισαβέλλα Βλασιάδου

Χάρης Ντάβλας, Τζίνα Δραγώνα

Άννα Χατζηδάκη, Τζίνα Δραγώνα, Βάνα Λαζαράκου, Μαριλένα Ζωγραφάκη

Γιάννης Παπαδόπουλος, Αγγελική Ρίζου, Ρένια Τσιτσιμπίκου

Ιωάννα Αλεξάτου, Βάνα Λαζαράκου, Τζίνα Δραγώνα

Η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού, στο κάδρο που της ταιργιάζει…

It’s good to know:
Η επιβλητική Προεδρική Σουίτα του NJV Athens Plaza εκτείνεται σε δύο επίπεδα, παρέχοντας μοναδική αίσθηση ιδιωτικότητας και άνεσης. Διαθέτει πολυτελές σαλόνι, τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα, κομψά διακοσμημένο καθιστικό και ξεχωριστό ξενώνα. Επιπλωμένη και διακοσμημένη με πρωτότυπα έργα γνωστών καλλιτεχνών, η εντυπωσιακή Προεδρική Σουίτα του NJV Athens Plaza υπόσχεται να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία ακόμα και του πλέον απαιτητικού ταξιδιώτη. Τα δάπεδα επιστρώθηκαν με νέο δρύινο πάτωμα, σε ειδικούς σχηματισμούς, ενώ στα δάπεδα και στους τοίχους των λουτρών τοποθετήθηκαν νέες μαρμαροστρώσεις σε συνδυασμό του λευκού και του μαύρου.

Οι γκρι–μπεζ αποχρώσεις συνδιαλέγονται με μαρμάρινες, μεταλλικές και ξύλινες επενδύσεις, δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο και ιδανικό σκηνικό για τα προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα διάσημων οίκων. Ο προσεκτικά μελετημένος φωτισμός με φωτιστικά επώνυμων εταιρειών, οι ταπετσαρίες διαφορετικών υφών σε επιλεγμένους τοίχους αλλά και η κουρτίνα τύπου wave σε όλο το μήκος των ανοιγμάτων αναδεικνύουν τη λιτή μορφολογία του χώρου, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια σοφιστικέ ατμόσφαιρα. Εγκαταστάθηκε νέο σύστημα φωτισμού πλήρως αυτοματοποιημένο μέσω ΚΝΧ, ενώ υπάρχει δυνατότητα για έλεγχο μέσω tablet (i-Pad) από οποιαδήποτε σημείο του χώρου. Στο καθιστικό εγκαταστάθηκε σύγχρονο ηχητικό σύστημα, ιδιαίτερα καλαίσθητο και πρακτικό, με δυνατότητα σύνδεσης οποιασδήποτε συσκευής (smartphone, TV, USB κ.λπ.). Σε συγκεκριμένους χώρους, στο καθιστικό και τα δωμάτια, έχουν εγκατασταθεί

Την αρχιτεκτονική και ηλεκτρομηχανολογική μελέτη και την κατασκευή της Προεδρικής Σουίτας του NJV Athens Plaza ανέλαβε με εντυπωσιακή αρτιότητα καθώς και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η κατασκευαστική εταιρεία AIRTEC η οποία αναλαμβάνει έργα υψηλών προδιαγραφών όπως ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελείς κατοικίες. Η μελέτη φωτισμού έγινε σε συνεργασία εταιρεία CPLD. Όλες οι ξύλινες επενδύσεις και τα έπιπλα της σουίτας (ντουλάπες, έπιπλα γραφείων, εντοιχισμένα φωτιστικά) έχουν σχεδιαστεί και έχουν κατασκευαστεί από την μελετητική ομάδα της εταιρείας AIRTEC αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χώρο.

error: Content is protected !!