Friday Night Out: Just Kidding I’m in my bathrobe!!!

07/04/2017 • GET

Ναι Ok, μαζί τα ζήσαμε… Αυτό, που το βράδυ της Παρασκευής ξεσαλώναμε πραγματικά. Σοβαρά, όχι σαχλαμάρες. Ναι, τότε που μας έβρισκε το πρωί… Παράπονο δεν έχω, ακόμα καλά περνάμε, ιδίως αυτή η εβδομάδα και παρά την αυστηρή -αυστηρότατη- δίαιτα, και Girls’ Night Out είχε στην κλασική και αγαπημένη Ράτκα, και όλη η παρέα μαζευτήκαμε στο εντυπωσιακό brand new Zurbaran, και πολλά (άπειρα) τα πήγαινε-έλα, από εγκαίνια εκθέσεων ζωγραφικής έως εγκαίνια της “Designer Jewelry”, μέχρι και πάρτι της Ελμίνας για να αποχαιρετήσει τους φίλους της ενόψει Πάσχα, διοργάνωσα εν μία νυκτί… Σήμερα, το τελευταίο που ονειρεύομαι είναι το ξεσάλωμα. Και το πρώτο, το μπουρνούζι μου και την Advanced Night Repair Recovery Mask-in-Oil… Μία απερίγραπτα θαυματουργή μάσκα λαδιού για το βράδυ. Ιδίως, για κάποια βράδια σαν το σημερινό… Θα σας τα πω όλα…
Εγώ ξεκίνησα να την φοράω κάθε βράδυ, εδώ και δύο εβδομάδες. Γιατί σας το λέω σήμερα? Πρώτον, γιατί πάντα θέλω να νιώσω και να είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Λοιπόν, είναι σαν να έχω κάνει θεραπεία μεσοθεραπείας!!!! Γνωρίζετε τα αποτελέσματα της? Ακριβώς αυτά! Δεύτερον, γιατί τώρα τα καταστήματα καλλυντικών έχουν βάλει 40% έκπτωση, και μπορούμε να αγοράσουμε πολύ πιο εύκολα όλα όσα θέλουμε και πρέπει να αποκτήσουμε! Ναι, και Estée Lauder με 40% έκπτωση! Και γίνεται κανονική σφαγή στα corners της. Και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να χάσετε αυτή την έκπτωση, για να αποκτήσετε ολόκληρη την συλλογή της Advanced Night Repair!

Ένα απολαυστικό μπάνιο διαβάζοντας την αγαπημένη μου εφημερίδα και η όλη η συλλογή της Advanced Night Repair…Τι άλλο να ζητήσει κανείς βράδυ Παρασκευής…?

Λοιπόν ναι, είναι αυτή η μαγική ώρα της Παρασκευής… Που απολαμβάνω ένα υπέροχο αρωματικό μπάνιο και αντί να φορέσω τα όμορφα μου και να ξεκινήσω το μακιγιάζ για άλλη μία έξοδο, προτιμώ το αφράτο μπουρνούζι μου, καθαρίζω σχολαστικά το πρόσωπο μου με το θαυματουργό Advanced Night Micro Cleansing Balm, το ξεβγάζω με άφθονο ζεστό νερό, και αφήνομαι στην πολυτέλεια της Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil… Την ελαφριά μάσκα λαδιού θρέψης που “κλειδώνει” την διαδικασία επιδιόρθωσης της επιδερμίδας, βοηθώντας να σφραγίσει τα οφέλη του νυχτερινού μας ορού, ενθαρρύνοντας την επιδιόρθωση κατά την διάρκεια της νύχτας, ενώ συγχρόνως προστατεύει και προετοιμάζει το δέρμα για την ημέρα που έρχεται…

Μια Νυχτερινή διαδικασία ομορφιάς που υποστηρίζει την φυσική άμυνα του δέρματος και τον συγχρονισμό της Επιδιόρθωσης…Τοποθετήστε το βράδυ μετά τον ορό επιδιόρθωσης ως το τελευταίο βήμα της νυχτερινής σας περιποίησης και θα δείτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα άμεσα!

Οι νέες έρευνες και τα τελευταία νέα του παγκόσμιου πολυτελούς beauty industry έδειξε ότι το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάτι που ενισχύει την απώλεια υγρασίας. Η φυσική διαδικασία συγχρονισμού, ενισχύει την φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης που επιτυγχάνεται την νύχτα κατά τη διάρκεια του ύπνου…

Συγχρόνως, υποστηρίζει την φυσική λειτουργία των κυττάρων να παράγουν φιλαγκρίνη – μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο δέρμα μας και είναι σημαντική για την διατήρηση της ισορροπίας της υγρασίας. Η υποστήριξη αυτής της φυσικής διαδικασίας επιδιόρθωσης και αυτής την πρωτεΐνης, είναι το κλειδί για την ενίσχυση της φυσικής προστασία του δέρματος.

Το Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil, περιποιείται το δέρμα κατά τη διάρκεια του νυχτερινού κύκλου ανάκτησης για να το ενισχύσει και να υποστηρίξει την φυσική του διαδικασία επιδιόρθωσης ως ένα υψηλής απόδοσης συμπλήρωμα του #1 ορού της Estee Lauder, Advanced Night Repair.

Πολύτιμες σταγόνες Ορού για την επιδερμίδα μου… H αίσθηση είναι μοναδική. Και όσο πιο δύσκολη και μεγάλη ήταν η ημέρα μου, τόσο πιο απολαυστική είναι η όλη διαδικασία…

Το Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil βοηθά να “κλειδώσει” τις ιδιότητες του ορού Advanced Night Repair και ενισχύει σημαντικά τα οφέλη του. Το δέρμα αποκτά την δύναμη να αντισταθεί μόνο του στα ορατά σημάδια των καταστροφικών επιθέσεων, που προκαλούνται μεταξύ άλλων από την μόλυνση του περιβάλλοντος και την έλλειψη ύπνου, που απο-συγχρονίζουν τα κύτταρα του δέρματος και επιταχύνουν τα πρόωρα σημάδια γήρανσης.  Love it!!! Αγαπημένες μου, μην χάσετε την προσφορά των εκπτώσεων στα καταστήματα καλλυντικών!

Μια νυχτερινή διαδικασία ομορφιάς που υποστηρίζει την φυσική άμυνα του δέρματος και τον συγχρονισμό της επιδιόρθωσης…

Εσείς, τι θα κάνετε σήμερα το βράδυ…? xxx

Photo Credits: Maria Markezi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons