ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Four Seasons Athens: Επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του Private Dining!

Το Four Seasons Athens παρουσιάζει μια νέα αποκλειστική γαστρονομική εμπειρία για αυτό το καλοκαίρι επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του Private Dining.

Γεύματα με αγαπημένα πρόσωπα την ώρα που βυθίζεται ο ήλιος στη θάλασσα – μία εμπειρία κλασικού ελληνικού καλοκαιριού, στιγμές που παραμένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη που μοιραζόμαστε με την οικογένεια και τους φίλους.

Ο Executive Chef Bertrand Valegeas είναι υπεύθυνος για τη γευστική εμπειρία στο ξενοδοχείο και ενθουσιάζεται με τις αμέτρητες δυνατότητες και επιλογές που προσφέρει η χώρα μας. «Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπάρχει ανάγκη να περιποιηθούμε αυτούς που αγαπάμε, να εκτιμάμε κάθε στιγμή αλλά και να περνάμε πολύτιμο χρόνο μαζί», λέει.
«Μπορούμε να προετοιμάσουμε ένα υπέροχο γεύμα για εσάς και το άλλο σας μισό, την οικογένεια ή τους αγαπημένους σας. Απλώς ενημερώστε μας για τις προτιμήσεις σας και είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε μια εμπειρία private dining όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί», σημειώνει ο Valegeas. Η ταλαντούχα ομάδα του Private Dining θα επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες από διακόσμηση, τα μενού, τη διασκέδαση και ότι άλλο θα κάνει αυτή τη βραδιά να μας μείνει αξέχαστη.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από τρεις μοναδικές υπαίθριες τοποθεσίες δίπλα στη θάλασσα, με δυνατότητα φιλοξενίας από δύο έως δέκα άτομα. Η αναζήτηση του τέλειου «σκηνικού» ξεκινά από την Garden Cabana, όπου θα απολαύσουμε ένα χαλαρωτικό δείπνο στο ηλιοβασίλεμα με θέα στο Σαρωνικό Κόλπο.

Κάντε μια εντυπωσιακή ρομαντική χειρονομία διοργανώνοντας ένα δείπνο για δύο στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου -τη γνωστή και ως παραλία του Ζολώτα-, μια μοναδική τοποθεσία ακριβώς πάνω στο νερό που υπόσχεται απόλυτη ιδιωτικότητα και ένα από τα πιο θεαματικά ηλιοβασιλέματα της Αθήνας. Για περισσότερα άτομα, επιλέξτε το Al Fresco by Mercato, μπροστά από την κομψή ιταλική τρατορία του ξενοδοχείου. Ο χώρος είναι ιδανικός για τη γιορτή μιας ειδικής περίστασης, όπως ένα πάρτι γενεθλίων, τη σηματοδότηση ενός νέου ξεκινήματος ή μια επέτειο.

Lead With Care: Η υγεία και η ασφάλεια παραμένουν η πρώτη προτεραιότητα στο Four Seasons. Για να προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον σε επισκέπτες και υπαλλήλους, τα ξενοδοχεία Four Seasons σε όλο τον κόσμο εφαρμόζουν το Lead With Care, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενίσχυσης της υγιεινής και ασφάλειας. Καθώς το Four Seasons Astir Palace Athens καλωσορίζει επισκέπτες, ολόκληρη η ομάδα έχει δεσμευτεί να διασφαλίσει τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής, χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα της εμπειρίας των επισκεπτών.

error: Content is protected !!