ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

FOREO LUNA 3 Plus: Το πιο φουτουριστικό και instagramable gadget καθαρισμού του προσώπου!

Με το ολοκαίνουργιο gadget καθαρισμού και τόνωσης προσώπου LUNA 3 plus, η πιο διάσημη μάρκα τεχνολογίας ομορφιάς στον κόσμο μεταφέρει την περιποίηση της επιδερμίδας σας στο επόμενο επίπεδο.

Η επανάσταση στη ρουτίνα ομορφιάς σας είναι εδώ. Η FOREO, η πιο διάσημη μάρκα τεχνολογίας ομορφιάς στον κόσμο, λανσάρει σήμερα στην Ελλάδα το FOREO LUNA 3 Plus, το φουτουριστικό gadget καθαρισμού και τόνωσης προσώπου που διατίθεται σε εκδόσεις για κανονικό και ευαίσθητο δέρμα.

Πηγαίνετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας στο επόμενο επίπεδο και αποκαλύψτε το πιο λείο, νεανικό και φωτεινό δέρμα που πάντα θέλατε με το FOREO LUNA 3 plus, που προσφέρει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου, συνδυάζοντας τον καθαρισμό προσώπου με θερμοθεραπεία και παλμούς T-Sonic, καθώς και το μασάζ σύσφιξης χρησιμοποιώντας τεχνολογία μικρορεύματος για βαθύ καθαρισμό και τόνωση του προσώπου όπως ποτέ άλλοτε. Ας ανακαλύψουμε λεπτομερώς όλα τα σημαντικά οφέλη και τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτής της επαναστατικής συσκευής περιποίησης της επιδερμίδας…

Ο θερμικός καθαρισμός προσώπου αποτελεί ένα ακόμη φουτουριστικό βήμα στην τεχνολογία ομορφιάς. Θερμαίνοντας το δέρμα και διαστέλλοντας έτσι τους πόρους και διαλύοντας τους ρύπους, επιτρέπει τον εξαιρετικά λεπτομερή και βελτιστοποιημένο καθαρισμό και προετοιμάζει το πρόσωπο για την επακόλουθη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης. Το FOREO LUNA 3 Plus, κατασκευασμένο από εξαιρετικά αντιβακτηριδιακή σιλικόνη, είναι εξοπλισμένο με 8 θερμικά σημεία επαφής που – σε συνδυασμό με τους 8.000 παλμούς T-Sonic ανά λεπτό με 16 προσαρμόσιμα επίπεδα έντασης – θερμαίνονται στην ιδανική θερμοκρασία καθαρισμού για να διαλύσουν και να απομακρύνουν έως και 99,5% του σμήγματος, των υπολειμμάτων μακιγιάζ και των νεκρών κυττάρων του δέρματος, σεβόμενοι τη φυσική ισορροπία υγρασίας του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι ένας βαθύς αλλά εξαιρετικά απαλός καθαρισμός προσώπου που αποκαλύπτει ένα δέρμα πιο καθαρό, λείο και λαμπερό από ποτέ.

Το FOREO LUNA 3 Plus παρέχει επίσης 5 ρουτίνες μασάζ προσώπου που ενισχύονται από την τεχνολογία μικρορεύματος – με 15 ρυθμιζόμενα επίπεδα έντασης – για την αποτελεσματική αναδιαμόρφωση και τόνωση του προσώπου με στοχευμένο τρόπο. Ενεργοποιούμενες μέσω της εφαρμογής FOREO, οι θεραπείες μικρορεύματος FOREO LUNA 3 Plus διεγείρουν σε βάθος τους μύες του προσώπου μέσω ηλεκτρικών παλμών χαμηλού επιπέδου που διοχετεύονται μέσω δύο ακίδων στο πίσω μέρος της συσκευής, για να θεραπεύσουν συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου και να παρέχουν μια στοχευμένη και εξατομικευμένη θεραπεία σύσφιξης, καταπολεμώντας έτσι τα σημάδια της γήρανσης. Οι 5 αποτελεσματικές και χαλαρωτικές ρουτίνες μασάζ προσώπου που παρέχει το FOREO LUNA 3 plus είναι: Πλήρης θεραπεία προσώπου, Στοχευμένη θεραπεία ματιών, Θεραπεία γραμμής γέλιου, Εξομάλυνση & ανόρθωση μετώπου, Θεραπεία λαιμού.

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.

error: Content is protected !!