ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Food & Leisure Guide: Βραδιά υψηλής γευσιγνωσίας προς τιμήν των εκλεκτών μελών του!

Ένα από τα πιο έγκυρα και αγαπημένα Ελληνικά sites, το Τhe Food & Leisure Guide, οργάνωσε υψηλής αισθητικής Cigar Dinner για 35 εκλεκτά μέλη του, οι οποίοι απόλαυσαν μία σπάνια βραδιά, στο Vezene.

geniki ok1

O οικοδεσπότης της βραδιάς, Πάνος Δεληγιάννης

O οικοδεσπότης της βραδιάς, Πάνος Δεληγιάννης

 

 

Εύη Φέτση, Πάνος Δεληγιάννης

Εύη Φέτση, Πάνος Δεληγιάννης

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Άρης Βεζενές έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, δημιουργώντας μία ξεχωριστή επιλογή πιάτων, αφιερωμένη στις απαιτητικές αισθήσεις των προσκεκλημένων της βραδιάς, που συνόδεψε με τα κρασιά Κτήμα Άλφα.

geniki2 ok

Το κομψό Pinot Noir ανέδειξε μία επιλογή από αλλαντικά Extremadura, το απίθανο Ταρτάρ από Wagyu και το συγκλονιστικό Σασίμι βοδινού με τριμμένο φουαγκρά, τα υπέροχα Νιόκι με ραγού από Ελληνικό, μαυροπόδαρο χοίρο, με Τσορίζο και τυρί Valcassoto, από το Πιεμόντε.

3 ok
Τέλος, το πληθωρικό και σύνθετο Tannat βρήκε τέλειο ταίρι στα βοδινά Steaks σε μία ποικιλία από κοπές και προελεύσεις, ειδικά στο εκπληκτικό Short Rib από Χιλιανό Wagyu.

2 ok

Η βραδιά, κορυφώθηκε όταν προσφέρθηκαν τα σπάνια Bolivar Petit Belicosos Edicion Limitada 2009, ένα από τα πιο πλούσια και σύνθετα πούρα που βγήκαν στα 13 χρόνια της σειράς αυτής, συνοδευόμενα από το ισχυρότερο και πιο πικάντικο από τα θαυμάσια κονιάκ της Hennessy, το εμβληματικό XO, μαζί με μία σοκολατένια βόμβα από σοκολάτα Amedei της Τοσκάνης!

4okok pourahennesycover ok

error: Content is protected !!