ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

FONDAZIONE: Μια old money μαγική ατμόσφαιρα στη Κηφισιά, απόλυτα σημερινή και current!

Η Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σπύρου Λοβέρδου, το μοναδικό ιστορικό, αρχιτεκτονικό και πολιτιστικό landmark, κτίριο του ‘30 σε σχέδια του μέγα φιλέλληνα Ερνέστου Τσίλερ, που στεγάζει την πλούσια συλλογή σπάνιων βιβλίων, καθώς και την crème de la crème συλλογή Βυζαντινών εικόνων του αδερφού του Διονυσίου Λοβέρδου, μετά από μια μακρά ανενεργή περίοδο αδράνειας, αναβιώνει, αναγεννάται και ανοίγει και πάλι ως ένα aesthete και eclectic events venue, για να φιλοξενήσει κάθε μορφής corporate, private, social ή cultural εκδήλωση.

Follow me…

Ο αεικίνητος και πολυμήχανος concept maker Γεώργιος Καράμπελλας σέβεται αυτήν την αύρα από το παρελθόν και ως Creative Director / Curator την επαναλανσάρει προσδίδοντας της that certain je ne sais quoi, δημιουργώντας με το δικό του signature out of the box τρόπο σύγχρονα σκηνικά, ως άλλα μοντέρνα “Salons Litteraires”.

Flower arrangements / Herb garden by Neda Decorations Design Dimitris Mastrokalos

Γεώργιος Καράμπελλας

Τα αριστουργηματικά περίτεχνα ξυλόγλυπτα φτιαγμένα από σοφούς κεφαλονίτες τεχνίτες, το ιδιωτικό παρεκκλήσι, οι αντίκες και τα πολύχρωμα design items, τα τραπέζια των 6 μέτρων μήκος στο Αναγνωστήριον, τα ταβάνια των 8 μέτρων ύψος στην Κεντρική Αίθουσα, ανάταση ψυχής, τα χαλιά, τα κρύσταλλα, οι πολυέλαιοι, τόσοι πολλοί που απλώς ακουμπιούνται στο πάτωμα. Μαγικοί χώροι που εκτείνονται σε πάνω από 700 τ.μ.

Μαίρη Φιξ

Ιωάννα Σακελλαρίου

Τα λαμπρά θυρανοίξια απογειώνονται με τους συγκλονιστικούς βοτανικούς Κηφισιώτικους κήπους των 3 στρεμμάτων με τις αιωνόβιες ελιές, τα θεόρατα πλατάνια, τα περήφανα κυπαρίσσια και κάθε λογής μεσογειακά φυτά, που για ολόκληρες δεκαετίες αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για τις σοφιστικέ συναντήσεις της bon vivant πνευματικής και οικονομικής αφρόκρεμας της ελληνικής κοινωνίας.

Φαίη Μπέη

H πισίνα με τις ριγέ κόκκινες Positano ξαπλώστρες, τα μαρμάρινα παγκάκια σε σχέδιο του Κωνσταντίνου Παρθένη, το herb garden, η πλατφόρμα με τα ζωγραφισμένα στο χέρι πλακάκια του 1920.

Μια old money ατμόσφαιρα στο κέντρο του chic προαστίου, απόλυτα σημερινή και current.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Γεώργιος Καράμπελλας

Μίκα Χούντα- Events Manager ΑΜΒΥΞ, Σοφία Ρεγκούκου, Τζόση Βιτζηλαίου: Communications Manager AMBYΞ

Αλέξανδρος Λεμονής , Στέλλα Μουγκαλιάν

Περικλής Κονδυλάτος

Το FONDAZIONE events venue μπορεί να φιλοξενήσει κάθε corporate, private, social ή cultural εκδήλωση.

Ελια Κεντρωτά

Ιωάννα Σακελλαρίου

Βασίλης Ζούλιας, Γεώργιος Καράμπελλας, Σοφία Κωνσταντοπούλου, Περικλής Κονδυλάτος

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Έλια Κεντρωτά

Δάφνη Καραβοκύρη, Κοσμάς Κουμιανός

Cocktail Bar powered by Belvedere Super Premium Vodka

Ο peripatetic concept maker Γεώργιος Καράμπελλας
μας παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας, το νέο του project
FONDAZIONE! Μια old money μαγική ατμόσφαιρα στη Κηφισιά, απόλυτα σημερινή και current!

error: Content is protected !!