ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Flowers Make People Happy!

Λοιπόν. Θα μπορούσα να σας πω ένα ολόκληρο κατεβατό περί Αγίου Βαλεντίνου, και περί Ημέρας των Ερωτευμένων, και όλα όσα συνηθίζονται να προτείνονται λίγες ημέρες πριν τις 14 Φεβρουαρίου. Αλλά δεν θα ήμουν εγώ. Και φυσικά, δεν θα ήσασταν εσείς, αυτοί που θα διαβάζατε όλα αυτά τα τυποποιημένα κλισέ.
Κι έτσι, απλά σας ενημερώνω για το super wow νέο site της αγαπημένης μου florist, Antoinetta Koutsouradi, μόνιμη συνεργάτης μου -διόλου τυχαίο- τα τελευταία χρόνια, γιατί αν μπείτε, θα θέλετε οπωσδήποτε να παραγγείλετε τα υπέροχα μπουκέτα της. Όχι επειδή μεθαύριο είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Ή τουλάχιστον όχι μόνο για αυτό.


Αλλά επειδή σας αρέσει να έχετε στο σπίτι σας ολόφρεσκες συνθέσεις, και επειδή θέλετε να ξυπνάτε και να ζείτε σε έναν χώρο που ξυπνούν και ζουν μαζί σας σπάνιες ορχιδέες, πορφυρά τριαντάφυλλα, ευφάνταστα μπουκέτα από αγριολούλουδα ή όμορφες ορτανσίες
Θα πάρετε υπέροχες ιδέες για κομψές συνθέσεις, θα έχετε την δυνατότητα να παραγγείλετε την δική σας, και φυσικά, θα βρείτε και μία ολόκληρη κατηγορία για πανέμορφα μπουκέτα από τριαντάφυλλα, ροζ και κόκκινα, που προτείνονται για την μεθαυριανή γιορτή.


Μάλιστα, για τον φετινό Άγιο βαλεντίνο, η Αντουανέτα μας προτείνει καρδιές από τριαντάφυλλα, τουλίπες, τριαντάφυλλα, ανεμώνες, αμαρυλλις … όλα στο κόκκινο , και για τους πιο “ψαγμένους” προτείνει συνθέσεις από την Exclusive Συλλογή Everlasting Roses! Τα οποία εννοείται πως δεν είναι αποξηραμένα, αλλά έχουν υποστεί μια ιδιαίτερη επεξεργασία και έχει γίνει αποχύμοση των υγρών τους για να μην μαραθούν και να διαρκέσουν παντοτινά.

Everlasting Red Rose

” Το προτείνω σε κουτί μεγέθους 15Χ15 το άνθος ενός μεγάλου τριαντάφυλλου με διάρκεια ζωής 3 χρόνια. Το απόλυτο δώρο της παντοτινής αγάπης…” όπως μου εξήγησε η ίδια.

Everlasting Pink Rose

Για τον Βαλεντίνο ή όχι, μπείτε εδώ και θα με θυμηθείτε…!!!

xxx

error: Content is protected !!