ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Flats for Dapia: Από τα βοτσαλωτά των Σπετσών στο Zonars!

Και από την σουίτα της “Μ. Βρετανίας” για την εξαιρετική θεραπεία της Valmont, κατευθείαν στο γειτονικό Zonars, όπου πραγματοποιείται η παρουσίαση της πρώτης συλλογής Ingrid Spetses Couture Sandal Collection!
Λοιπόν, η Ingrid Incisa di Camerana είναι μία πολίτις του κόσμου με Ιταλική καταγωγή και λατρεία στις Σπέτσες, γεγονός με το οποίο ταυτίζομαι απόλυτα, όπως επίσης με το γεγονός πως δημιούργησε το χαρακτηριστικό hashtag “Flats for Dapia”, μιας και η ίδια, όπως και εγώ, δεν αντέχει τακουνάκι στο βοτσαλωτό… “A Spetsiota at heart” δηλώνει η ίδια, και ενώ ταξιδεύει all around the world για να βοηθήσει το έργο του Red Cross, πάντα επιστρέφει στις αγαπημένες της Σπέτσες, στο νησί όπου ετοιμάζεται άλλωστε να ανοίξει και το πρώτο της μαγαζί.

Ingrid Incisa di Camerana

“I fell in love with Spetses from the moment I set foot on the Argosaronic island. The sea, the sun, the colors, the cobblestone alleys, the old mansions, the war-hearted people, the endless Mediterranean summer, inspired me in so many ways that became the core of the debut collection” λέει και ολοκληρώνει… “Sandals are my passion…”

Χθες το μεσημέρι, στο Zonars…

Το σήμα κατατεθέν της συλλογής, το «τυχερό» peperoncino, έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση, «ντύνοντας» εξ’ ολοκλήρου τους πολυτελείς χώρους του Zonars στα κόκκινα και φέρνοντας γούρι στους προσκεκλημένους…

A Spetsiota at heart…

Follow me…

Alexandra Burke, Ingrid Incisa di Camerana, Έτα Παγίδα Σαμαρά

ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ

Η πολυτελής σειρά από χειροποίητα σανδάλια, αποτέλεσε το ντεμπούτο της Ingrid Incisa di Camerana και εντυπωσίασε με τα φωτεινά χρώματα, τα πολύτιμα υλικά και τα λαμπερά κρύσταλλα Swarovski. Πυρήνας και πηγή έμπνευσής της συλλογής οι Σπέτσες, το αγαπημένο νησί της Ιταλίδας σχεδιάστριας που δηλώνει αθεράπευτα ερωτευμένη με την Ελλάδα και Spetsiota at heart! Στην Ελλάδα είναι κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου και η collection από δεξιοτέχνες τεχνίτες, με το κάθε ζευγάρι σανδάλια να είναι μοναδικό και να «χρωστά» την ονομασία του στις πιο στενές φίλες της σχεδιάστριας. Το σήμα κατατεθέν της συλλογής, το «τυχερό» peperoncino, έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση, «ντύνοντας» εξ’ ολοκλήρου τους πολυτελείς χώρους του Zonars στα κόκκινα και φέρνοντας γούρι στους προσκεκλημένους. Κομψά, κοσμοπολίτικα και άκρως καλοκαιρινά, τα σανδάλια Ingird Spetses, φέρουν τα χαρακτηριστικά της δημιουργού τους, αποπνέοντας πολυτέλεια, θηλυκότητα και λάμψη.

ΜΑΡΙΝΑ ΡΑΦΑΗΛ

Η ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΟΥΣ ΤΗΣ GIANGIACOMO ΚΑΙ LUDOVICO

ΕΛΕΝΑ ΣΥΡΑΚΑ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑ, INGRID INCISA DI CAMERANA

ΚΑΡΕΝ ΜΑΥΡΙΔΗ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΕΤΡΑΚΗ

ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΗΣ

H ΕΤΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ MΟΝΑΔΙΚΑ ΤΟ LUNCH ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ RANA ZEIN

ΖΕΤΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΕΤΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΤΣΑΡΗ, ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΤΣΑΡΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΛΑΚΟΠΙΤΑ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΛΑΚΟΠΙΤΑ

ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΣΑΝΤΡΑ ΧΩΡΕΜΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑ, ΑΡΕΤΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ, ΜΑΡΙΑ CLAUS

ΜΑΡΙΖΑ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥ, ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥ

ΗΡΩ ΒΑΧΑΡΗ-ΚΑΜΠΑΝΗ, ΕΛΕΝΑ ΧΑΡΛΑΥΤΗ

ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ, ΗΡΩ ΚΟΒΑ

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ, ΡΟΖΜΑΡΙ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΜΗΣ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΒΑΓΙΩΝΗ

ΞΕΝΙΑ ΠΙΤΑ, ΕΛΕΝΗ ΓΙΟΚΑΡΗ

ΧΑΡΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ

ΕΤΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΖΑΝΕΤ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ, ΜΑΡΙΑ KLAUS, ΞΕΝΙΑ ΠΙΤΑ, ΕΛΕΝΗ ΓΙΟΚΑΡΗ, ΣΑΝΤΡΑ ΧΩΡΕΜΗ

Photo credits: Studio Panoulis, Fay’s Control

error: Content is protected !!