ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Φήμες” από την Θεατρική Ομάδα του Σ.Α.Κ.Α για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου!

Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, έχει τη χαρά να μας προσκαλέσει στη θεατρική παράσταση που παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα του Σ.Α.Κ.Α. “Φήμες”, στο Θέατρο Χωρέμη, Μπενάκειο Διδακτήριο.

Μία κωμωδία του Neil Simon, σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου.

Ο αντιδήμαρχος της Νέας Υόρκης Τσάρλι Μπροκ και η γυναίκα του έχουν καλέσει για δείπνο κάποιους φίλους. Τι γίνεται όταν φτάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι, ο οικοδεσπότης είναι ελαφρώς τραυματισμένος, η γυναίκα του λείπει και το υπηρετικό προσωπικό είναι άφαντο; Πως θα διαχειριστούν την κατάσταση; Και γιατί πανικοβάλλονται κάθε φορά που χτυπάει το κουδούνι;
Το έργο Φήμες ξεκινάει με μερικά “αθώα” ψεματάκια, προκειμένου να αποφευχθεί ένα σκάνδαλο και καταλήγει σε μία ξεκαρδιστική φάρσα όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου των Αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού είναι ένα θεατρικό εργαστήρι με σημαντική καλλιτεχνική και κοινωνική δραστηριότητα. Έχει παρουσιάσει με ιδιαίτερη επιτυχία έργα Ελλήνων και ξένων θεατρικών συγγραφέων.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Αρζόγλου ’66
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Λυδία Γιαννακοπούλου-Τσάμη ’13
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ – ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Χριστίνα Μανιά ’88
ΣΚΗΝΙΚΑ: Ελένη Παπαγεωργίου

ΗΘΟΠΟΙΟΙ (με σειρά εμφάνισης): Λήδα Χατζηνικολαΐδη ’89, Τίτος Σιμιτζής ’87, Χριστίνα Μανιά ’88,
Μίλτος Γεροσίδερης ’87 ,Μαριέττα Φραγκάκη, Ξενοφώντας Καράμπαλης ’00, Ειρήνη Γκέγκιου ’05
Θοδωρής Κατριβάνος ’02, Σπύρος Κουτσουλιανός, Βίλμα Δονούπογλου ’07

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τη Θεατρική Ομάδα του Σ.Α.Κ.Α., στηρίζοντας παράλληλα το έργο και το σκοπό της Επιτροπής Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών.

11 – 15 Μαΐου 2018, 9:00μ.μ.
Θέατρο Χωρέμη
Μπενάκειο Διδακτήριο

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της παράστασης, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου.
Για την αγορά των εισιτηρίων σας, παρακαλούμε πατήστε εδώ!

error: Content is protected !!