Η φιλοξενία συναντά την Τέχνη στη Σαντορίνη

15/05/2017 • LIFESTYLE

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Aqua Gallery του χώρου Τέχνης της Aqua Vista Hotels που φιλοξενείται στο Art Hotel στον Πύργο της Σαντορίνης. Η έκθεση “From Athens to Santorini: Greeks artists’ trips” που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εικαστικής πλατφόρμας #Rest@rt αποτέλεσε την πρώτη δράση της γκαλερί η οποία και έλαβε εξαιρετικές κριτικές.

Κωνσταντίνος Κυριακάκης, Kωνσταντίνος Τόλης, Χρήστος Χαρίσης, Αλέξανδρος Αλιέας, Κωνσταντινος Μίχαλος, Στέλιος Γαβαλάς

 

Κωνσταντίνος Κυριακάκης, Στέλιος Γαβαλάς, Παναγιώτης Σιάγκρης, Κωνσταντίνος Τόλης

Η Aqua Gallery άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της την Κυριακή 7 Μαΐου παρουσιάζοντας σε συνεργασία με τον χώρο Τέχνης Ηώς την ομαδική έκθεση “From Athens to Santorini: Greeks artists’ trips” την οποία επιμελήθηκε η ιστορικός Τέχνης Μαρίνα Κανακάκη. Στο πλαίσιο της έκθεσης είκοσι ταλαντούχοι Έλληνες καλλιτέχνες εξέθεσαν έργα τους προσφέροντας στο κοινό ένα μοναδικό ταξίδι στα μονοπάτια της σύγχρονης ελληνικής εικαστικής σκηνής.

Η εικαστικός και Art Manager της Αqua Vista Hotels κ. Κέλλυ Αθανασιάδου με τον κ. Γιώργο Τσολακάκη Director of Sales της Aqua Vista Hotels και τον κ. Γιώργο Γραφάκο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Aqua Vista Hotels.

Η πλειονότητα των εικαστικών που συμμετείχαν έδωσαν το “παρών” στα εγκαίνια της Aqua Gallery, ενώ μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον τόσο των ενοίκων του Art Hotel όσο και των κατοίκων και των επισκεπτών της Σαντορίνης.

Η εικαστικός και Art Manager της Αqua Vista Hotels κ. Κέλλυ Αθανασιάδου με την κ. Αλίνα Τσολακάκη Managing Director της Aqua Vista Hotels και τον κ. Κωνσταντίνο Κυριακάκη από τον χώρο Τέχνης Ηώς.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της Aqua Gallery, η κ. Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, είπε σχετικά: «Τα εγκαίνια της Aqua Gallery αποδεικνύουν με τον πιο έμπρακτο τρόπο τη διαφορετική προσέγγιση της Aqua Vista Hotels στον τομέα της φιλοξενίας. Μέσα από την Aqua Gallery οι επισκέπτες των ξενοδοχείων μας, και όχι μόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και άλλες προεκτάσεις της ελληνικής φιλοξενίας ανακαλύπτοντας τη σύγχρονη καλλιτεχνική ταυτότητα της χώρας μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons