ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φιλενάδες, χωρίς δίαιτα, γυμναστική και βιταμίνες, δεν γίνεται τίποτα!

Με ρωτάτε, σας το είχα υποσχεθεί: Να σας πω πως έχασα 12 κιλά από τον Φεβρουάριο. Με δίαιτα και γυμναστική!!!!! Ξέρετε κανέναν άλλο τρόπο; Τον τελευταίο καιρό, από την Άνοιξη, γελάω πολύ –και εκνευρίζομαι συγχρόνως– βλέποντας τον κακό χαμό που γίνεται στο γυμναστήριο μου, και όλες αυτές τις νέες εγγραφές που πιστεύουν πως ξεκινάνε την γυμναστική τον Μάιο για να “χτίσουν” φέτες ως τον Ιούνιο ή κάποια posts στο facebook που σου υπόσχονται πως θα χάσεις πέντε κιλά μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Αυτά, και άλλα πολλά λέγαμε τις προάλλες με την αγαπημένη μου Ελένη Πετρουλάκη έξω από την σχολική τάξη των παιδιών μας, η οποία εκτός όλων των άλλων μου εκμυστηρεύτηκε πως όσοι είμαστε πάνω από την ηλικία των σαράντα, η καλύτερη και η μόνη αποτελεσματική γυμναστική είναι τα βάρη.

ok

Anyways, προσωπικά, από τις αρχές Φεβρουαρίου κάνω συστηματικά δίαιτα, πάω σχεδόν καθημερινά γυμναστήριο, και πίνω πολλές -πολλές!- βιταμίνες. Εκτός όλων των βιταμινών που κατά καιρούς σας έχω περιγράψει, πίνω και το Green Coffee bean extract της HealthAid , ένα εκχύλισμα πράσινου καφέ 500mg chlorogenic acid 50% τιτλοδοτημένο,το οποίο προέρχεται από υψηλής ποιότητας ακαβούρδιστο πράσινο καφέ και έχει την ικανότητα να αυξάνει το μεταβολισμό και τα επίπεδα ενέργειας, με το chlorogenic acid να εμφανίζει θερμογόνο δράση και να συντελεί στην μείωση του βάρους, κάψιμο λίπους, ενώ παράλληλα έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση κατά των ελευθέρων ριζών και του οξειδωτικού στρες.

Σε συνδυασμό με το χρώμιο δρα συνεργιστικά εμποδίζοντας τη συσσώρευση γλυκόζης στο αίμα, ναι, ναι, κάνει την περιβόητη ρύθμιση του γλυκαιμικού δείκτη!
Πρόκειται για το ιδανικό συμπλήρωμα για κάθε ισορροπημένη δίαιτα και διατροφή για γυναίκες και άντρες, ενώ το συνδυάζω με το CoffeeSlim με πράσινο καφέ, πράσινο τσάι και κετόνες ράσμπερυ, τα οποία βοηθούν στον έλεγχο βάρους, όρεξης, και πάνω από όλα προωθούν τον υγιή μεταβολισμό! Επίσης, για την αντιμετώπιση της -φτου φτου μακριά από εμάς!- κυτταρίτιδας, παίρνω δύο ταμπλέτες Cellusite, έναν φυτικό συνδυασμό από επιλεγμένα φυτά που δεσμεύει και απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό, διευκολύνοντας την καλή κυκλοφορία του αίματος, απαραίτητη για την καταπολέμηση της…φτου φτου μακριά από εμάς!
Cheers!

error: Content is protected !!