Φιλανθρωπικό γεύμα του Lifeline αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας!

18/05/2022 • LIFESTYLE

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 6η χρονιά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη» αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στον κήπο του εστιατορίου Cash. Το ηλιόλουστο lunch πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης, με σκοπό την συνέχιση του μεγάλου έργου προσφοράς ιατρικού εξοπλισμού του Lifeline Hellas στο Γενικό Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου».

Ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και ο Χάρης Θεοχάρης

Έμη Τρικάρδου, Ευγενία Μανωλίδου, Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Έρση Τσακίρογλου

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, την Σοφία Γιαννικοπούλου και τον Γιάννη Μωράκη, το Cash Restaurant, τους υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες της βραδιάς, ενώ η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στην τηλεφωνική της ομιλία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους προσφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο του Lifeline και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine. Επίσης, ευχαρίστησε και όλους τους μεγάλους χορηγούς του σωματείου, τον κύριο και την κυρία Ανδρέα Παναγιώτου, τον κο και την κα Βασίλη Σαβράμη, το ζεύγος Γρηγόρη Στασινόπουλου, την κα Κατερίνα Παναγοπούλου, τον κύριο Γιάννη Πατινιώτη, τον κύριο Νικόλαο Τουρβά, την κυρία Ελένη Μπούση, τον κύριο Σωτήρη Λιακόπουλο, τον κύριο Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη, τον κύριο Μιχάλη Σπυριδάκο και την κυρία Λίτσα Λάβδα, ενώ αναφέρθηκε συγκινημένη στην μητέρα της που της έμαθε την χαρά της προσφοράς.

Γιάννης Σαχίνης, Νάσια Παπαμανώλη, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Έμη Τρίκαρδου

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής, Οικογένειας και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, η Πρόεδρος του ΕΟΤ, πρώην Υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού και αγαπημένη ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου, η επιχειρηματίας, μητέρα και γιαγιά Μαρίνα Γιαβρόγλου, η συνθέτρια κλασσικής μουσικής, διευθύντρια ορχήστρας και μητέρα 4 παιδιών Ευγενία Μανωλίδου μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με το κοινό στις σύντομες ομιλίες τους.

Ανδρέας και Αλεξάνδρα Παναγιώτου

Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Υφυπουργός Μαρία Συρεγγέλα, David Andrews

Νίκος Καραγκιαούρης, Ρίτα Μωραϊτάκη, Σάντυ Μπήτρου Παπαναστασίου, Φανή Λεβέντη, Δρ. Λάζαρος ΡΙζόπουλος

Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης, Ανδρέας Παναγιώτου, Χάρης Θεοχάρης, David Andrews

Σοφία Γιαννικοπούλου, Τζίνα Θανοπούλου, Έρση Τσακίρογλου και Ρίτα Μωραϊτάκη

Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Μαρίνα Γιαβρόγλου, Ξένια Παπασταύρου, Νάσια Παπαμάνωλη, David Andrews

Έμη Τρικάρδου, Άντζελα Γκερέκου, Παναγής Τρίκαρδος

Θεανώ Δημητριάδου, Δρ. Δημήτρης και Αφροδίτη Γκρίτζαλη

Ιωάννα Δράγνη και Αλεξία και Βασίλης Σαβράμης

Η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas και νύφη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης ανακοίνωσε την εγγραφή των φίλων του Lifeline Hellas και την έναρξη του Lifeline4Youth.

Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews με τον super-talented γιο της Αλέξανδρο

Η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της επέκτασης της πτέρυγας της μονάδας νεογνών στο νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου κατά 6 θέσεις, ένα μεγάλο έργο του Lifeline Hellas, δωρεά της κυρίας Αλεξίας Στέλλας Μάντζαρη, ενώ η κα Έμη Τρικάρδου, επίτιμο μέλος του Lifeline Hellas, παρουσίασε τις ομιλήτριες και μίλησε για την σημασία των πολλαπλών ρόλων της γυναίκας στην σύγχρονη ζωή.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος με την σύζυγο του Πωλίνα

Η Υφυπουργός Μαρία Συρεγγέλα και Μαρίνα Γιαβρόγλου

Υφυπουργός Μαρία Συρεγγέλα, Κατερίνα Γκαγκάκη

Μαρίλια Βαζαίου

Στέλιος και Αγγελική Αγγελίδη

Τζωτζίνα Καρνέση, Αλίνα Μητώση

Τζωτζίνα Καρνέση, Αλίνα Μητώση, Μαρίνα Παρτσινεβελου, Ευρυπίδης Γουργουλίδης

Λένα Αυγενάκη, Ξένια Παπασταύρου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons