ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φιλανθρωπική Συναυλία του Lifeline Hellas στην Κέρκυρα, για την ενίσχυση των Πυρόπληκτων.

Ο διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas που τελεί υπό την πατρωνία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, γραφεία του οποίου υπάρχουν σε Αθήνα, Νέα Υόρκη, Σικάγο, Τορόντο και Λονδίνο, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών του δραστηριοτήτων πρόκειται να πραγματοποιήσει μουσική εκδήλωση  στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας την Τρίτη 7 Αύγουστου στις 21:30, στην οποία θα πάρουν μέρος ο καλλιτέχνης Τόλης Βοσκόπουλος με τη φιλαρμονική Γαστουρίου και τις χορωδίες  Αχαράβης και Καναλίων.
Πρόκειται για μία μουσική εκδήλωση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα  των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλεξάνδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης. Μέρος των εσόδων θα δοθεί για την αγορά απαραίτητου ιατρικού υλικού στη παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας αλλά και στους πληγέντες των πυρόπληκτων περιοχών της Ανατολικής Αττικής.
Γιορτάζοντας τα 60 χρόνια στη δισκογραφία του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή Τόλη Βοσκόπουλου και τα 120 χρόνια από την ίδρυση εκ των αρχαιότερων φιλαρμονικών της Κέρκυρας, στις 7 Αυγούστου στο Παλαιό Φρούριο θα δώσουν μια ανεπανάληπτη παράσταση.


Οι διαχρονικές επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου μέσα από τους ήχους 55 μουσικών της φιλαρμονικής Γαστουρίου και εξαίρετων σολιστών, θα μας κρατήσουν συντροφιά για 2 ώρες με τραγούδια που αγαπήσαμε. Μαζί τους θα συμπράξουν και οι μεικτές χορωδίες Αχαράβης και Καναλίων με περισσότερους από 100 χορωδούς σε επιλεγμένα μέρη του προγράμματος.

Το Lifeline Hellas βοηθάει μόνο την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Οι σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων.

Προπώληση 15 ευρώ , την ημέρα της παράστασης 18 ευρώ

Τηλ. Επικοινωνίας: 2109828002 – 6937462878

error: Content is protected !!