Το “Φιισσττ Μπόϊνγκ” πάρτι του Λάκη Γαβαλά!

27/04/2017 • LIFESTYLE

Με άρωμα ελληνικού κινηματογράφου και οικοδεσπότη τον Λάκη Γαβαλά το παράρτημα Θεσσαλονίκης «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» της Πανελλαδικής Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών διοργάνωσε μια μοναδική εκδήλωση για τα μέλη και τους φίλους της.
Η Partytura του Δημήτρη Φίστα ξεσήκωσε τους καλεσμένους με όλες τις επιτυχίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Λάκης Γαβαλάς ιδανικός οικοδεσπότης για άλλη μια χρονιά, κεφάτος και κυρίως πάντα υποστηρικτής του έργου των Θερμαϊδων.
Highlight της βραδιάς η σκηνοθετική μεταμόρφωση του χώρου με vintage κινηματογραφικές κάμερες και αντικείμενα που παραχωρήθηκαν για την περίσταση από το ΚΘΒΕ και το Μουσείο Κινηματογράφου.

Οι Θερμαϊδες Λουκία Ευθυμιάδου, Αμαλία Μυλωνά, Όλγα Τσιμισκή, Ράνια Σακαλή, Εύη Γεωργακοπούλου, Χρύσα Γκαβανίδου, Μαριάνα Τριανταφύλλου

Όλγα Τσιμισκή πρόεδρος των Θερμαϊδων, Μαρία Τσακάλου της Tsakalou PR, Στέλλα Ντόκα του χορηγού DOCA

Αθηνά Γιαννοπούλου του χορηγού GA PLASTIC SURGERY, Μαρία Διαλυνά, Βίκυ Ζαγκαρέτου

Με τα έσοδα της εκδήλωσης οι ΘΕΡΜΑΙΔΕΣ θα ολοκληρώσουν τον εκσυγχρονισμό και την αναγκαία συμπλήρωση του ιατρικού εξοπλισμού της παιδοκαρδιολογικής μονάδας που το  ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ κατασκεύασε και εξόπλισε πλήρως το σωματείο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons