ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φέτος έχουμε ανάγκη αυτά τα λουλούδια περισσότερο από ποτέ!

Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες την δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, επισκέπτομαι το ανθοπωλείο της Αντουανέτας Κουτσουράδη, επιλέγω ή δημιουργώ τις ανθοδέσμες που έχω προς αποστολή με αφορμή την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, βγάζουμε με την αγαπημένη μου florist και δύο τρεις φωτογραφίες αγκαλιά, παροτρύνοντας σας να την επισκεφθείτε και εσείς, και με αυτά και με τα άλλα, ναι, πρόκειται για άλλο ένα από τα ετήσια και “καθιερωμένα” τόσο δικά μου όσο και αυτών εδώ των σελίδων.

RED PASSION
Standard 50€ με 11 τριαντάφυλλα
Deluxe 90€ με 23 τριαντάφυλλα
Premium 120€ με 31 τριαντάφυλλα

Όλα αυτά έως πέρυσι. Έως πέρυσι τον Φεβρουάριο που στην ζωή μας δεν είχε μπει η πανδημία. Ελάχιστες ημέρες της pre-covid εποχής.

LOVE BUBBLES. Μία καπελιέρα γεμάτη από λουλούδια και μια μικρή σαμπάνια Moet & Chandon, Premium 220 € όπως φαίνεται στην φωτογραφία

Φέτος αυτές τις ημέρες όχι, δεν θα πάω στο αγαπημένο μου μικρό ανθοπωλείο της Κηφισιάς. Φέτος που έχουμε ανάγκη αυτά τα λουλούδια περισσότερο από ποτέ, δεν θα επιλέξω τα αγαπημένα μου λουλούδια.

RED DOZEN, 60€ όπως φαίνεται στην φωτογραφία

Φέτος, που δεν έχουμε καν ανάγκη την Γιορτή των Ερωτευμένων για να εντάξουμε τα λουλούδια στο σπίτι μας. Φέτος, που με τόση σκληρότητα που μας προσφέρει περισσότερο από ποτέ η επικαιρότητα, τα αρώματα και η θετική ενέργεια των συνθέσεων της Αντουανέτας είναι ό,τι χρειαζόμαστε πιο πολύ.

REDDELICIOUS DELUXE, 80€ όπως της φωτογραφίας.

Φέτος, που κάθε αφορμή για γιορτή είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη λοιπόν, αντί να “σνομπάρουμε” την Αγιοσύνη του, μπορούμε να μπούμε στο eshop του Antoinetta Koutsouradi flower shop, να επιλέξουμε μία από τις εντυπωσιακές δημιουργίες που προτείνει για την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ή να την καλέσουμε στο +30 693 6774287 και να δημιουργήσουμε μαζί της το μπουκέτο των ονείρων μας.

RED GERBERA, από 40€ έως 90€

Για εμάς και για όσους αγαπάμε. Για το σπίτι μας, για τον χώρο που ζούμε πλέον το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας. Φέτος θέλουμε να προσφέρουμε και να δεχθούμε λουλούδια. Φέτος έχουμε ανάγκη αυτά τα λουλούδια περισσότερο από ποτέ!

Happy Valentine’s Day, Happy Everyday! xxx

error: Content is protected !!