ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

February: Chapter 2 of 12!

Σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα σημεία του Λονδίνου, στο Knightsbridge, το γραφείο Sissy Feida Interiors προσέφερε αέρα ανανέωσης αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου τη μελέτη ενός πολυτελούς διαμερίσματος στο θρυλικό Park Mansion.

Στόχος της ριζικής ανακαίνισης και διακόσμησης ήταν να σχεδιαστεί ένας χώρος που σε μια πρώτη ματιά, οι απλές γραμμές και ήσυχες αποχρώσεις δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα μέσα από ένα εκλεπτυσμένο ύφος. Όλες οι κατασκευές και η επίπλωση σχεδιάστηκαν από το γραφείο αποκλειστικά για το συγκεκριμένο project, με σκοπό να αξιοποιηθούν όλοι χώροι στο έπακρο και πάντα σε απόλυτη αισθητική και αρμονία με το κτίριο και την περιοχή.

. Όλες οι κατασκευές και η επίπλωση σχεδιάστηκαν από το γραφείο Sissy Feida Interiors αποκλειστικά για το συγκεκριμένο project, με σκοπό να αξιοποιηθούν όλοι χώροι στο έπακρο και πάντα σε απόλυτη αισθητική και αρμονία με το κτίριο και την περιοχή.

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group, μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει, επιδιώκει να βρίσκεται σταθερά δίπλα στον άνθρωπο, υλοποιώντας δράσεις με ουσιαστικό θετικό κοινωνικό πρόσημο που αφήνουν ένα βαθύ, θετικό αποτύπωμα. 
Με γνώμονα τη στήριξη και τη φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο, τα θεραπευτήρια του Ομίλου HHG, (ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN HOSPITAL, ΜΗΤΕΡΑ,METROPOLITAN GENERAL, CRETA INTERCLINIC, ΛΗΤΩ), προχώρησαν στην οικονομική ενίσχυση της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη -ΕΛΠΙΔΑ».
Το επιτελείο του Ομίλου Hellenic Healthcare Group, επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων και συνεχάρη την κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το σημαντικό έργο που επιτελεί.

Κάθε χρόνο στη χώρα μας αναφέρονται 6.000 νέες περιπτώσεις, ενώ υπολογίζεται ότι 1 στις 8 γυναίκες παγκοσμίως θα εκδηλώσει καρκίνο του μαστού σε κάποια στιγμή της ζωής της. Μία ασθένεια που δεν είναι αθεράπευτη, ωστόσο η αντιμετώπισή της είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τακτικό προληπτικό έλεγχο. H πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι το κλειδί στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Η ΟDC Medical Clinic συμμετείχε ως χορηγός στη Φιλανθρωπική εκδήλωση για το κέντρο διάγνωσης καρκίνου μαστού του ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι». Με έντονο το αίσθημα της ευαισθητοποίησης για την πρόληψη, την αντιμετώπιση και την θεραπεία του καρκίνου του μαστού η ODC Medical Clinic στηρίζει πρωτοβουλίες, δράσεις και εκδηλώσεις που μάχονται για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και πλήττει κατά κανόνα τις γυναίκες.
Η γνωστή Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος κα Οδύσσεια Κωνστάντουρα είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Διαβήτη & Ενδοκρινολογίας στο Radcliffe Infirmary Oxford University. Έχει ειδικευθεί στην Παιδοενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο Π & Α Κυριακού, καθώς επίσης και στην Ενδοκρινολογία στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών.
Διαθέτει εξειδίκευση για την διενέργεια Υπερήχου Θυρεοειδούς στο ιδιωτικό της Ιατρείο. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλα διεθνή επιστημονικά συνέδρια και έχει δημοσιεύσεις σε έγκυρα επιστημονικά ιατρικά περιοδικά, επίσης η συμμετοχή της είναι σημαντική σε ενημερωτικές επιστημονικές εκδηλώσεις καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπου έχει εκθέσει τις ισχύουσες επιστημονικές απόψεις σε θέματα που άπτονται της ειδικότητάς της. Παράλληλα, έχει επιδείξει σημαντικό φιλανθρωπικό έργο, συμμετέχοντας με ενεργό ρόλο σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις σημαντικών οργανισμών, όπως ο όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων σε συνεργασία με το Ίδρυμα “Ελπίδα” της κ. Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.
Στη φωτογραφία: Η διακεκριμένη χειρουργός και διευθύντρια της Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και αποκατάστασης μαστού «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΤΖΕΝΕΡΑΛ»
κα Νατάσα Παζαΐτη και η Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος κα Οδύσσεια Κωνστάντουρα της ΟDC Medical Clinic χορηγός στη Φιλανθρωπική εκδήλωση για το κέντρο διάγνωσης καρκίνου μαστού του ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι».

Σεβόμενη τη δέσμευσή της για προσφορά στον συνάνθρωπο και συναισθανόμενη τις περαιτέρω ανάγκες που δημιουργούνται στα άτομα με αναπηρία, η εταιρεία Λακιώτης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που αφορούν την κοινωνία συνολικά, την τοπική κοινότητα, καθώς και μεμονωμένα άτομα.
Στηρίζει με μεγάλη ευαισθησία τα ΑμεΑ και συμβάλλει έμπρακτα με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης σε διάφορες δράσεις. Στιγμιότυπα από τον αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΟ ΑμεΑ – ΑΤΛΑΣ που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μετς, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου.
Η ομάδα πέτυχε μια ακόμα νίκη στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και συνεχίζει να προπορεύεται.

Η κορυφαία κατασκευάστρια ρολογιών HUBLOT με έδρα την Ελβετία, υποστηρίζει δυναμικά το claim “Hublot loves Art!” παρουσιάζοντας πάντοτε μοναδικά μοντέλα ενώ ταυτόχρονα είναι σημείο αναφοράς στην τέχνη, σε παγκόσμια κλίμακα.  Η Hublot στην Ελλάδα συνεργάζεται με τα κοσμηματοπωλεία GOFAS έχοντας δημιουργήσει μια δυναμική και ισχυρή εμπορική σχέση με αποκλειστικές συλλογές παγκοσμίως, όπως το Hublot Mykonos limited edition. Από τις νέες συλλογές μοντέλων της Hublot, με ιδιαίτερο design και αποκλειστική υπογραφή κορυφαίων καλλιτεχνών, εντυπωσιάζουν τα μοντέλα που φιλοτέχνησε ο διάσημος Ιάπωνας σύγχρονος καλλιτέχνης TAKASHI MURAKAMI.  Η Hublot ακροβατεί στα όρια της δημιουργίας, αναπτύσσοντας μια νέα δυναμική με την έμπνευση του Μουρακάμι, παρουσιάζοντας το εμβληματικό θέμα: «το χαμογελαστό λουλούδι».


Έτσι αποκαλύπτουν το δεύτερο ρολόι της συνεργασίας τους: το Classic Fusion Takashi Murakami Sapphire Rainbow. Αυτό το νέο ρολόι παίρνει το χαμογελαστό λουλούδι, του Ιάπωνα καλλιτέχνη και το μεταμορφώνει σε έναν ανεμοστρόβιλο διαφάνειας και χρώματος. Πραγματικά: «Η Hublot λατρεύει την Τέχνη!»

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SA – Portioli, Νίκος Πάπας, συναντήθηκε με τον δημοφιλή τραγουδιστή και καλό του φίλο, Αντώνη Ρέμο. Τους δύο άντρες συνδέει η πολυετή φιλία αλλά και η μεγάλη και αμοιβαία εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.

Ο fashion designer Γιώργος Ασημακόπουλος μας αποκάλυψε την οδοντίατρο που κρύβεται πίσω από το λαμπερό και αστραφτερό χαμόγελό του! Είναι η επικεφαλής της Οδοντιατρικής Κλινικής Hamogelo στη Γλυφάδα, Δρ. Βάσω Τσίντζου.
Η Οδοντιατρική Κλινική Hamogelo, είναι υπερσύγχρονα εξοπλισμένη, όπως αρμόζει στην υψηλών αξιώσεων οδοντιατρική που υπηρετεί. Σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την πείρα της Δρ. Βάσως Τσίντζου, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος των δοντιών αλλά και για αισθητικές βελτιώσεις.

Η ιδέα της διοργάνωσης του φιλανθρωπικού Gala ξεκίνησε από την Πρέσβειρα των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος, Κα Ρούλα Ρουβά, η οποία έχει έντονο το στοιχείο της φιλανθρωπίας και της προσφοράς βοήθειας σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματική ανάγκη. 
Αυτό αποδεικνύεται από την πρωτοβουλία της για την διοργάνωση του συγκεκριμένου Gala, τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν για τον ειδικό σκοπό βοήθειας σε άτομα τρίτης ηλικίας και σε ευάλωτες οικογένειες του Νομού Κέρκυρας, θέτοντας έτσι το νησί που τόσο αγαπάμε σε προτεραιότητα και τους συνανθρώπους μας Κερκυραίους στην πρώτη γραμμή, έπειτα μάλιστα και των τελευταίων συμβάντων – δηλαδή των πλημμυρών και της καταστροφής των περιουσιών τους – φροντίζοντας για την διασφάλιση της ομαλούς διεξαγωγής της καθημερινότητάς τους.
Στη φωτογραφία: Ευγενία Θάνου, Χαρά Τζιουβάρα, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Μαρία-Μισέλ Ρουβά

Οι Χορηγοί και Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν κυρίως Κερκυραϊκές εταιρείες, οι οποίες αποτέλεσαν ως αρωγοί στο πολύτιμο έργο των Γιατρών του Κόσμου και με την βοήθεια τους είτε προσφέροντας προϊόντα, υπηρεσίες ή δώρα για την λοταρία μας, μας βοήθησαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το όμορφο γεγονός, στο οποίο γιορτάσαμε τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.
Στη φωτογραφία: Ευγενία Θάνου, Μαρία-Μισέλ Ρουβά, Βασίλης Κέρτσικωφ

Η σημασία της οικογένειας στην ανάπτυξη γενικά του παιδιού έχει τονισθεί από πολλές επιστήμες. H Ήρα Σαρακηνού, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια – Ομαδική Αναλύτρια μας αναλύει τον ρόλο της οικογένειας και τους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν, ώστε το παιδί να αναπτυχθεί συναισθηματικά, πνευματικά και κοινωνικά, να έχει συναισθηματική σταθερότητα και ψυχική ισορροπία, υγιής προσωπικότητα, ανεξαρτησία και ευτυχία.
Η οικογένεια αποτελεί για κάθε παιδί το θεμελιώδη πυρήνα, το αρχικό κύτταρο της κοινωνικής ζωής και αλληλεπίδρασης. Είναι η πρώτη πηγή ενημέρωσης, το πρωταρχικό μοντέλο ζωής που του παρέχει στοιχεία για το πώς θα κατακτήσει και θα διαχωρίσει τη γνώση, την εμπειρία, τις συναναστροφές και αργότερα τις σχέσεις του με τον κόσμο.
Οι γονείς είναι οι πρώτοι φυσικοί δάσκαλοι που θα βοηθήσουν το παιδί να επικοινωνήσει, να μάθει και να διαμορφώσει τις προσωπικές και πολιτισμικές του αξίες. Μέσα από αυτούς το παιδί ανακαλύπτει τη ζωή, διαμορφώνει τη ταυτότητα του, αφομοιώνει πρότυπα και εισέρχεται στη διαδικασία της κοινωνικοποίησης. Επιπλέον, η επίδραση που έχουν οι γονείς και γενικώς η οικογένεια στην ανατροφή του παιδιού είναι τεράστια διότι μέσω αυτής το παιδί θα υιοθετήσει υγιείς ή επικίνδυνες συμπεριφορές που θα επιδράσουν με θετικό ή αρνητικό τρόπο στη δομή της προσωπικότητάς του, όπως αυτή θα αναδειχθεί αργότερα στο πλαίσιο της ενήλικης ζωής.
H ύπαρξη μιας υποστηρικτικής οικογένειας είναι θεμελιώδης προστατευτικός παράγοντας για την ομαλή μετάβαση στην ωρίμανση και επομένως για τη πρόληψη των ψυχικών διαταραχών, ενώ δυσμενείς φαίνεται να είναι οι επιπτώσεις των διαταραγμένων σχέσεων μέσα στην οικογένεια στη ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού. Η ελλιπής αμοιβαιότητα στις σχέσεις και η διαταραγμένη επικοινωνία τόσο ανάμεσα στο ζευγάρι όσο και ανάμεσα στο κάθε γονέα χωριστά και το παιδί, έχει καταδειχτεί ότι σχετίζεται με την ανάπτυξη σοβαρής ψυχοπαθολογίας και προβληματικής συμπεριφοράς.

Γνωρίζοντας την ανάγκη των πολιτών για γνώση και επαγρύπνηση σχετικά με την τεχνολογία, την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου και των υπηρεσιών του αλλά και την ορθή χρήση όλων των ηλεκτρονικών μέσων σκεφτήκαμε τη δημιουργία μιας ειδικής εβδομαδιαίας εκπομπής για την επιπλέον ενημέρωση της κοινωνίας μας. Σε αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι του CSI Institute με τίτλο “CSIi Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε” μέσα από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY σκοπός μας είναι να αναδείξουμε θέματα επίκαιρα αλλά και ενδιαφέροντα για όλα τα μέλη της οικογένειας. Κάθε θέμα θα δομείται από ένα ολιγόλεπτο συγκεντρωτικό videο και από τον σχετικό σχολιασμό τόσο του Ιδρυτή και Προέδρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας κ. Μανώλη Σφακιανάκη, της Διευθύντριας του Ινστιτούτου και κλινικής Εγκληματολόγου κ. Κέλλυς Ιωάννου όσο και άλλων συνεργατών και προσκεκλημένων. Την εκπομπή θα παρουσιάζει κάθε Τρίτη, 17:00-18:00, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων κ. Ήβη Χρυσού.
Πρακτικές συμβουλές για την ασφαλή και ορθή χρήση του Διαδικτύου, των διαφόρων εφαρμογών, πρακτικοί οδηγοί, φαινόμενα όπως το cyber bullying, ο διαδικτυακός εθισμός, ευκαιρίες και δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος για τα μέλη της οικογένειας αλλά και για τους επαγγελματίες, η ενασχόληση με το gaming αλλά και θέματα ψυχικής υγείας όπως μορφές, φαινόμενα και τρόποι εξάλειψης της βίας, είναι κάποια από τα θέματα που θα παρουσιάσουμε από διαφορετικές πλευρές κάθε φορά στο κοινό της εκπομπής.
Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε με μια σύγχρονη ματιά, στο πνεύμα των ημερών, γνώση και ενημέρωση εύκολα, κατανοητά, πρακτικά και άμεσα σε όλους τους πολίτες, όλων των ηλικιών, που έρχονται σε επαφή με το διαδικτυακό κόσμο ώστε να απολαμβάνουν τις δυνατότητες που προσφέρει αλλά και να γνωρίζουν να προστατεύονται από κινδύνους, άπατες και εγκλήματα που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση στο Διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά μέσα.
Αφήνουμε την θεωρία και στοχευμένα, συνοπτικά και εύκολα παρέχουμε όλες τις βασικές και απαραίτητες γνώσεις και πληροφορίες για να διαχειρίζονται με ασφάλεια και υπευθυνότητα όλοι οι χρήστες το Διαδίκτυο και όχι αυτό εκείνους.
Οι βασικές ενότητες της εκπομπής θα είναι: Cyber Security, Ψυχική Υγεία, Ψηφιακοί Πολίτες.
Είναι κατανοητό λοιπόν πως σκοπός του CSI Institute μέσα και από αυτή τη δράση είναι σε μια εποχή που όλα περιστρέφονται γύρω από το Διαδίκτυο και την Τεχνολογία να σταθεί δίπλα, έμπρακτα στους πολίτες παρέχοντας γνώση και υποστήριξη με την επιστημονική του ομάδα και με μια άμεση επαφή και επικοινωνία μέσω της εβδομαδιαίας, τηλεοπτικής εκπομπής “CSIi Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε”.

Ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ και οι χαμηλές θερμοκρασίες επιμένουν. Τα χιόνια που εμφανίστηκαν τις τελευταίες χρονιές μας έδωσαν να καταλάβουμε πως ενώ γνωρίζουμε για την φροντίδα και την ενυδάτωση του προσώπου και του σώματός μας το καλοκαίρι, δεν ισχύει το ίδιο και για τους χειμερινούς μήνες.
Στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών SkourasMed ένα επιτελείο εξειδικευμένων ιατρών και αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα. Λύση που ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη σε ρεαλιστικές προσδοκίες και απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις. Η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και της σύγχρονης αισθητικής στo SkourasMed έχει καταστήσει την ομορφιά εφικτή.
Καμιά φορά αντιλαμβανόμαστε αμέσως ότι τα μάτια μας υποφέρουν έντονα στο κρύο, αλλά το καταλαβαίνουμε αφού ξεραθεί το δέρμα γύρω τους. Για να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να δράσουμε προληπτικά αφενός – η καλύτερη πρόληψη είναι η καθημερινή φροντίδα – και αφετέρου να εντείνουμε την περιποίηση των ευαίσθητων αυτών σημείων τις μέρες που έχει πολύ κρύο ή εμείς επισκεπτόμαστε κάποιο χειμερινό προορισμό.
Αυτό μεταφράζεται σε εφαρμογή εξειδικευμένων προϊόντων όπως είναι η κρέμα ματιών, SkourasMed Eye Repair που συνδυάζει τα κορυφαία συστατικά με φυσικής προέλευσης πεπτίδια, πλούσια σε σάκχαρα, τα οποία ενεργοποιούν τη δράση των πρωτεϊνών που ευθύνονται για την απόκριση των δερμικών κυττάρων στις διαταραχές που προκαλούν εξωτερικοί παράγοντες. Μην ξεχνάμε ότι η φροντίδα των ματιών γενικά, πέραν των συνθηκών έντονου κρύου, είναι σημαντική για τη νεανική τους όψη, ενώ χαρίζει θηλυκότητα και γοητεία στην εικόνα μας κάθε εποχή.

Η mat. fashion, το καινοτόμο fashion brand που ανατρέπει συνεχώς τα δεδομένα της ελληνικής μόδας, υποδέχεται την plus size συλλογή του εμβληματικού denim brand Levi’s.  
Mε όραμα την παροχή μιας ευρείας γκάμας stylish επιλογών για κάθε γυναίκα χωρίς περιορισμούς και εφαρμόζοντας μια δυναμική multi-brand στρατηγική, η mat. Fashion εμπλουτίζει το portfolio της μέσα από τη δημιουργική αυτή συνύπαρξη.
Αποτελώντας την επιτομή της denim κομψότητας, τα Levi’s jeans συναντούν τις real size fashionistas αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα mat. σε Αθήνα (The Mall Athens Μαρούσι & Εθν. Αντιστάσεως 1, Περιστέρι) και Θεσσαλονίκη (Mediterranean Cosmos & Τσιμισκή 32) αλλά και online στο shop.matfashion.com, με μία συλλογή που αγκαλιάζει τις γυναικείες καμπύλες και απογειώνει την cool αισθητική.

Αγαπημένα τζιν παντελόνια που αποτελούν στιλιστική επένδυση, όπως το θρυλικό 501, casual t-shirts με το διαχρονικό Levi’s® logo αλλά και μοντέρνες πινελιές, denim jackets και cozy φούτερ είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έρχονται από τη Levi’s Plus συλλογή στη mat. fashion, για να συναρπάσουν τις λάτρεις του street style.

Τέλος, σε μια καταπράσινη έκταση 7,5 στρεμμάτων στο Κορωπί, με φοίνικες, καταρράκτες και δύο μεγάλες πισίνες, το Κτήμα Ορίζοντες διευρύνει τους ορίζοντες της ευζωίας, συνθέτοντας ένα σκηνικό ονείρου, με την αποκλειστική συνεργασία του Δειπνοσοφιστήριον.

Γάμοι, βαπτίσεις, prive ή θεματικά party αλλά και επιχειρηματικές εκδηλώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν σε έναν κατάφυτο εξωτερικό χώρο το καλοκαίρι ή στην πολυτελέστατη κλειστή αίθουσα το χειμώνα.  
O επαγγελματισμός και η εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού του κτήματος, η προσβασιμότητα αλλά και οι δυνατότητες λόγω των εγκαταστάσεων που έχουμε, κάνουν την διεξαγωγή και το αποτέλεσμα της κάθε εκδήλωσης εγγυημένο.

Μέσα στον καταπράσινο χώρο του κτήματος το πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας είναι σαν καταφύγιο για να ευλογηθεί η μοναδική σας στιγμή.

Η executive σουίτα συμπληρώνει τη λίστα όλων όσων χρειάζεστε για στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες, πάντα με την γαστρονομική υπογραφή και την αποκλειστική συνεργασία του Δειπνοσοφιστήριον Catering.

error: Content is protected !!