ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Fay Bei 4 Creaid!

Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη, γιατί μόλις τώρα ολοκληρώθηκε και η δική μου τσάντα που δημιούργησα για την Creaid, και μόλις την παρέδωσα στην Μαρίνα Βερνίκου!

Aν και ήμουν η πρώτη από τους διακόσιους που παρέλαβα την τσάντα μου,  σε ένα δείπνο που μου ετοίμασε το Μαρινάκι, τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου, λογικά πρέπει να είμαι από τις τελευταίες που την παραδίδω, όμως η τσάντα είχε πολύ δουλειά…

Η έμπνευση δεν ήταν χρονοβόρα, ήξερα πολύ καλά από την πρώτη στιγμή τι ήθελα, και ακόμη περισσότερο, τι δεν ήθελα!
Έτσι, κατέληξα σε αυτό το Βυζαντινό pattern. Σας αρέσει;

the bag1

Ήθελα να μυρίζει Ελλάδα χωρίς όμως τα κλισέ που συνήθως συνοδεύουν την πανέμορφη χώρα μας, και ήθελα να είναι όλη κεντημένη στο χέρι! Δύσκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο…
Αν την κεντούσε η μηχανή θα την είχα παραδώσει εδώ και εβδομάδες, όμως σε αυτή την “λεπτομέρεια” ήμουν ανένδοτη. Η τσάντα μου θα κεντηθεί όλη στο χέρι! Και ποιες είναι οι καλύτερες του κόσμου για να κεντήσουν την τσάντα μου; Οι μοναδικές κεντήστρες στο Σουφλί !!!
Μόλις επιλέξαμε τα θαυμάσια ζεστά χρώματα, και ετοιμάστηκαν και τα δύο κεντήματα και στις δύο πλευρές της τσάντας, έπρεπε να την ντύσω και εσωτερικά.
Η τσάντα προορίζεται για ιερό σκοπό, για να μαζέψουμε χρήματα για τους “Γιατρούς του Κόσμου” και την αγορά μίας κινητής ιατρικής μονάδας, η τσάντα πρέπει να είναι άψογη ώστε να συγκεντρωθούν όσο πιο πολλά χρήματα γίνεται! Και απευθύνθηκα στον καλύτερο για άλλη μία φορά, στον Βάσια Τσιμόγιαννη με τα εκπληκτικά του δέρματα.
Για την Tote Bag μου επέλεξα το πράσινο στο χρώμα της ελιάς… Το χρώμα που συμβολίζει την ελπίδα, την ειρήνη, την προσφορά…Θα ντυθεί όλη από πράσινο suede λοιπόν!

Στο εργαστήριο του Βάσια Τσιμόγιαννη, για την επιλογή του σωστού χρώματος και του κατάλληλου suede...

Στο εργαστήριο του Βάσια Τσιμόγιαννη, για την επιλογή του σωστού χρώματος και του κατάλληλου suede…

Της φτιάξαμε ένα εσωτερικό πορτοφόλι που το κλείσαμε με ένα μοβ φερμουάρ, και φτιάξαμε και άλλες δύο θήκες, μία για τα κλειδιά και μία για το κινητό τηλέφωνο. Ε, το τι θέλουμε ακριβώς από την τσάντα μας το ξέρω καλά…Το μαρτύριο να ψάχνεις τα κλειδιά και το κινητό σου μέσα στην μεγάλη τσάντα, το ξέρω καλά…Εννοείται, πως την μεγαλύτερη προσοχή την έδωσα στο δερμάτινο χερούλι της τσάντας, μίας πλεξίδα από μαλακό suede….

Ένα μοβ φερμουάρ για το εσωτερικό πορτοφόλι, και το όνομα του Fay's Control σε μία δερμάτινη ετικέτα...

Ένα μοβ φερμουάρ για το εσωτερικό πορτοφόλι, και το όνομα του Fay’s Control σε μία δερμάτινη ετικέτα…

Και δ΄το θήκες για τα κλειδιά και το κινητό...

Και δύο θήκες για τα κλειδιά και το κινητό…

Ντύσαμε με φίνο suede και τον πάτο της.

Οι κομψές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά...

Οι κομψές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά…

Και έφτιαξα και μία πανέμορφη δερμάτινη ετικέτα με το όνομα του Fay’s Control. Τέλος, κρύψαμε και ένα εσωτερικό μαγνητάκι για να κλείνει η τσάντα. Κομψό και πρακτικό…

Με αγάπη από το Fay's Control για την Creaid...

Με αγάπη από το Fay’s Control για την Creaid…

“Φιλεναδίτσα μου η τσάντα μου είναι πανέτοιμη!” ήταν η Μαρίνα -φυσικά- η πρώτη που πήρα τηλέφωνο να την ενημερώσω.

Happy, happy, happy!!!

Happy, happy, happy!!!

Σας αρέσει?

Σας αρέσει?

bag vover

Ελπίζω να σας αρέσει, την έφτιαξα με πολύ πολύ αγάπη, και την ελπίδα πως αυτή η τσάντα θα προσθέσει ένα μικρό λιθαράκι στο μεγάλο έργο των “Γιατρών του Κόσμου”…xxx

error: Content is protected !!