ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

My favorite color is Autumn…

Όταν είμαι έτοιμη να κόψω τα μαλλιά μου και να τοποθετήσω στην άκρη το ψάθινο καλάθι μου, πρόκειται για το προσωπικό μου ραντεβού με το Φθινόπωρο…

Σήμερα, συνέβησαν και τα δύο. Καινούργιο μαλλί, καινούργια τσάντα…

COVER PARK

Έτοιμη να υποδεχτώ την πρώτη αυθεντική φθινοπωρινή εβδομάδα με μία βόλτα στο πάρκο, φορώντας τις γαλότσες μου.

Και τις ολοκαίνουργιες χειροποίητες τσάντες μου δια χειρός Ειρήνης Παπαδοπούλου. Όταν πρώτη (hehe!!) ανακάλυψα τους θησαυρούς που δημιουργεί η Ειρήνη και το Fay’s Control της αφιέρωσε ένα editorial για τις μοναδικές “One & Only” τσάντες της, έγιναν αμέσως το απόλυτο talk of the town, ενώ όλες οι fashion bloggers έπαθαν εμμονή μαζί τους. Γιατί όχι, αφού το αξίζουν πραγματικά, συνδυάζοντας την Ελληνική παράδοση με ό,τι πιο κομψό κυριαρχεί right now στα παγκόσμια catwalks!
Και η σχεδιάστρια από την μεριά της, γνωρίζοντας πως δεν είμαι fan των πολλών στολιδιών, φτιάχνει πάντα και ένα-δύο σχέδια ειδικά για εμένα, το γούστο μου και τις ανάγκες μου.

Φθινοπωρινή βόλτα στο πάρκο...

Φθινοπωρινή βόλτα στο πάρκο…

bridge2

Φθινοπωρινό look με φόρεμα από την …καλοκαιρινή Συλλογή της See You Klio!
bridge3
Όπως αυτή η υπέροχη τσάντα που το πρωί κουβαλάω το ipad μου και το βράδυ την συνδυάζω με κομψά φορέματα του Missoni. Και όχι μόνο…

close ipad

close1COVER3

 

COVER4-210x374

 

 

ipad1ipad2ipad3
Οι τσάντες της, είναι 100% χειροποίητες, τις πλέκει ολομόναχη με τσιγκελάκι, και χρησιμοποιεί λωρίδες υφάσματος από cotton-jersey, τις οποίες διακοσμεί με πέτρες που βρίσκει στα ταξίδια της.

Η μαύρη τσάντα μου -πυ χωράει τα πάντα!- είναι από μαλλί...

Η μαύρη τσάντα μου -πoυ χωράει τα πάντα!- είναι από μαλλί…

Στην φετινή της collection, οι τσάντες της μεγαλώνουν – “θέλω να χωράνε και τις ατζέντες μου!” την παρακαλούσα από την αρχή του Σεπτεμβρίου-, ενώ πλέον χρησιμοποιεί και βελούδο -θα σας την δείξω στην mini me version της όταν φορέσει τη δική της η Ελμίνα- , τούλι αλλά και lycra! Αν θέλετε να δείτε όλη τη Συλλογή πατήστε εδώ.

close filofaxfilofax3last
Καλή φθινοπωρινή εβδομάδα! xxx

error: Content is protected !!