ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Fashion Digital Entrepreneurs: Παγκόσμιο φεστιβάλ Μόδας, Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το παγκόσμιο φεστιβάλ Μόδας, Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας, με την ονομασία FxD, ξεκινάει από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του MeXOXO, και θα πραγματοποιηθεί στις 2 & 3 Μαρτίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Ο σκοπός του είναι να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει 5.000 γυναίκες στο να δημιουργήσουν τη δική τους οικονομικο-κοινωνική ανάπτυξη στη Μόδα και στο οικοσύστημα της χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τη γνώση του επιχειρείν.

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει δύο ημέρες και μέσα σε αυτό το διάστημα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες επιτυχημένων γυναικών της Μόδας, της ομορφιάς, τoυ Lifestyle, του Styling κ.ά.

Δυναμικές Ελληνίδες influnecers, bloggers & Youtubers, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους επιχείρηση, θα είναι μαζί μας να μοιραστούν τη γνώση τους, να μας μιλήσουν για το πώς ξεπέρασαν τα εμπόδια που βρήκαν στη διαδρομή τους προς την επιτυχία και να δώσουν όλα τα εργαλεία και τα εφόδια που χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει να επιχειρεί στο χώρο.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα βρίσκονται:
η Ανούσα Μελά, Digital Filming & Fashion expert
ο Λάκης Γαβαλάς, fashion icon
η Μαντώ Γαστεράτου, TV–radio producer
ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, TV–radio producer
η Seniora Elis, Youtuber
η Εύα Επιτροπάκη & Βέρα Παπαγγελοπούλου, ιδρύτριες του Jamjar.gr
η Joy Κουμεντάκου Conceptual Fashion Designer & Fashion Icon,
o Costantino Roselli, Best Selling Author και Branding Expert,
η Μαρία Ζεϊμπέογλου, ιδρύτρια και editor του ArtFashion.gr,
η Lady Papaya, blogger
η Χριστίνα Κατσoύλη, LVMH group
η Μυρτώ Κάζη, ΤV presenter-blogger
η Μaria Koleva, president of Balkan Fashion Week
η Ραμόνα Βλαντή, νικήτρια My Style Rocks
η Μαρία Ένεζλη, TV–radio producer

Οι επισκέπτες επίσης θα μπορέσουν να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με τις γυναίκες-επιχειρηματίες-πρότυπα καθώς και να συνομιλήσουν κάνοντας τις δικές τους ερωτήσεις για το πώς θα μπορούσαν κι εκείνοι με τη σειρά τους να φτιάξουν τη δική τους digital επιχείρηση.

Τέλος σε αυτές τις δυο ημέρες, οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε παράλληλα events ομορφιάς & αισθητικής και σε πολλά παιχνίδια.
Στο τέλος της δεύτερης ημέρας, το φεστιβάλ θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτυ με μουσική από τους παραγωγούς του BEST RADIO 92.6

 

error: Content is protected !!