ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Journey Sustainable Journey”: Ladies who lunch in New York !

Προχθές, στη Νέα Υόρκη…– Η Caroline Scheufele τιμάται από το Fashion 4 Development (F4D) στη διάρκεια του Πρώτου ετήσιου Γεύματος για Κυρίες για τον ρόλο της στο λανσάρισμα του προγράμματος της Chopard ‘Journey to Sustainable Luxury’, ενώ η Donna Karan τιμάται με Medal of Honour. Το γεύμα δίνεται στους χώρους του ιστορικού ξενοδοχείου The Pierre, της αλυσίδας Taj στην Νέα Υόρκη, με συνδιοργανώτρια την Franca Sozzani

Caroline Scheufele, Donna Karan

Caroline Scheufele, Donna Karan

ToJourney to Sustainable Journey” είναι ένα πολύχρονο πρόγραμμα ηθικής που έχει σαν στόχο να συμπεριλάβει περιβαλλοντικές, κοινωνικές και ηθικές πρακτικές στην διαδικασία της κατασκευής κοσμημάτων και ρολογιών της Chopard.

Η Caroline Scheufele παρέλαβε το βραβείο της απο τα χέρια της Πρώτης Κυρίας της Κολομβίας, Maria Clemencia Rodriguez Munera, μιας και η Κολομβία είναι η πατρίδα του χρυσωρυχείου la Llanada, στην περιοχή Narino Region με το οποίο συνεργάζεται η Chopard για τον χρυσό με την πιστοποίηση Fairmined.

Στο γεύμα έδωσαν το παρών σαράντα “σιδηρές κυρίες” που κυριαρχούν στον χώρο της Πολιτικής, της Διπλωματίας και της Μόδας, αλλά και γυναίκες με μεγάλη επιρροή από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν την άνευ προηγουμένου συνεργασία ανάμεσα στην διπλωματία και στην μόδα, για το καλό των γυναικών και των παιδιών ανά την υφήλιο.

Livia Firth, Caroline Sceufele, Franca Sozzani

Livia Firth, Caroline Sceufele, Franca Sozzani

It’s good to know:
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η οργάνωση F4D απέκτησε διεθνή αναγνώριση και έχει προγράμματα εν εξελίξει σε 20 χώρες, για την ενίσχιση των UN Millenium Development Goals για να υποστηρίξει την ημερησία τους διάταξη. Τα προγράμματα αυτά στοχεύουν στην προβολή της μόδας και της βιομηχανίας κλωστουφαντουργίας, να προωθήσουν οικονομικές και κοινωνικές αναπτυξιακές δραστηριότητες όπως επίσης να διατηρήσουν τον πολιτισμό και να ενισχύσουν την χειραφέτηση των γυναικών.

error: Content is protected !!