ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Farming chic experience με την Aveda!

Μία αξέχαστη εμπειρία που συνδέει τη Φύση, τον άνθρωπο και την ομορφιά μαλλιών περίμενε τους καλεσμένους της Aveda™ στο Press Day που διοργανώθηκε για την παρουσίαση της νέας σειράς Nutriplenish™. Εκπρόσωποι των Μέσων, beauty influencers και wellness bloggers επισκέφθηκαν το Πολυαγρόκτημα «Γη Μας» στο Μαραθώνα με farming chic ενδυμασία, την οποία απογείωσαν με customized γαλότσες και anorak jackets με το λογότυπο της Aveda™.

Οι καλεσμένες καταφθάνουν στο χώρο της εκδήλωσης

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Ελένη Τσούτση, Βίκυ Χριστοπούλου

Η νέα σειρά Nutriplenish™ υπόσχεται ενυδάτωση 72 ωρών για ορατά πιο υγιή μαλλιά χάρη
στη σύνθεση του από βιολογικό έλαιο ροδιού, βιολογικό έλαιο καρύδας και βούτυρο
μάνγκο. Το νέο λανσάρισμα που αποτελείται από σαμπουάν, conditioners και hair oil, έχει
υπέροχο φυσικό άρωμα από εκχύλισμα κακάο, πιστοποιημένο βιολογικό κάρδαμο, ginger και
λεμονόχορτο, και θρέφει εκ των έσω την τρίχα προσφέροντας ασυναγώνιστη ενυδάτωση για
κάθε τύπο μαλλιών.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε σε έναν ονειρικό εσωτερικό χώρο με χαλαρή country διακόσμηση, και  vegan snacks ενώ μέσω των ανακυκλώσιμων υλών που αξιοποιήθηκαν, η Aveda™ κατάφερε να μεταδώσει το βασικό μήνυμα της: το σεβασμό προς τη Γη.

Ευφροσύνη Πολυζώη

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι διασκέδασαν κατά την περιήγησή τους στο κτήμα με τρακτέρ, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα Ελληνικά, Βιολογικά προϊόντα που παράγει το Πολυαγρόκτημα «Γη Μας», ολοκληρώνοντας την επίσκεψή τους στο χώρο. Την εκδήλωση υποστήριξαν η εταιρία Nature Valley με τις θρεπτικές της μπάρες δημητριακών και η Οικογένεια Χριστοδούλου με τους γευστικούς χυμούς της.

Μαριτίνα Χαλβατζή

Χρυσάνθη Κουρούπη

Εύη Μίλλη

Οι καλεσμένοι διασκέδασαν κατά την περιήγησή τους στο κτήμα με τρακτέρ, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα Ελληνικά, Βιολογικά προϊόντα που παράγει το Πολυαγρόκτημα «Γη Μας»

Οι καλεσμένες απόλαυσαν μια διασκεδαστική βόλτα με τρακτέρ στο Πολυαγρόκτημα «Γη Μας»

Ρέα Παπαθανασίου

Νάγια Αποστόλου

It’s good to know: Η Aveda™ η φυσικής προέλευσης & υψηλής απόδοσης μάρκα περιποίησης μαλλιών, είναι  παγκοσμίως αγαπημένη για την αποτελεσματικότητα, τη φυσική προέλευση και την Cruelty Free φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος.

error: Content is protected !!