ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Fall is proof that change is beautiful!

November: the last month of autumn but the beginning of new adventure…
Time to take risks & do the unexpected…

Το έχω γράψει και στο παρελθόν και όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, το ξέρουν. Από το Πάσχα έως τα μέσα του Οκτωβρίου δεν υπάρχει περίπτωση να θυσιάσω ούτε μία ημέρα μακριά από την Ελλάδα, τις θάλασσες και τις ομορφιές της. Με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις που αφορούσαν τις πιο νότιες περιοχές της Γαλλίας και της Ιταλίας, ή κάποια άλλα ταξίδια για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, δεν βρίσκω κανέναν άλλο -εύλογο- λόγο να χάσω έστω και μία ημέρα από τα μοναδικά στον κόσμο δώρα που τόσο γενναιόδωρα μας προσφέρει η χώρα μας, για να ταξιδέψω σε κάποια πόλη της βόρειας Ευρώπης ή σε οποιαδήποτε εξωτική Ήπειρο.

Όταν όμως μπαίνει ο γενέθλιος μήνας μου νιώθω την ανάγκη της αλλαγής. Αρχίζω και φλερτάρω με όλα τα πράσινα και τα καφέ και τα γκρενά της φύσης και με όλα τα πορφυρά χρώματα της Βουργουνδίας, αρχίζω να ψάχνω την κάθε ευκαιρία -και αν δεν την βρίσκω να την εφευρίσκω- για μικρές αποδράσεις ή μεγαλύτερα ταξίδια, για ό,τι τέλος πάντως μου επιτρέπει ο χρόνος και η ατζέντα μου. Και συνήθως, τα autumn breaks μου, συμβαίνουν στην αγαπημένη μου Ιταλία.
Το ξέρω πως “χρωστάω” να γράψω αφιέρωμα για το τριήμερο μου στο Μιλάνο και στην λίμνη του Κόμο, τα μηνύματα σας στο Instagram ήταν πολλά καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου για την 28η Οκτωβρίου, αλλά έως τότε, και έως να βρω τον χρόνο να κατεβάσω τις ομορφότερες φωτογραφίες για το Fay’s Control, ετοιμάζομαι για ένα άλλο καθιερωμένο τριήμερο που διαδραμματίζεται τα τελευταία πολλά πλέον χρόνια κάθε πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, αυτό με τους κολλητούς μας, στην Alba.
Και αν το τριήμερο που μας πέρασε επιστράτευσα τα πιο κομψά outfits για όλα όσα είχα προγραμματίσει να επισκεφθώ στο Μιλάνο, αυτό που χρειάζομαι για την επόμενη απόδραση μου, είναι άνετα, φθινοπωρινά ρούχα, στα χρώματα του σάπιου μήλου, του φρέσκου φουντουκιού και του μπορντό του Barolo, για να απολαύσω τις βόλτες μου στη βορειοδυτική Ιταλία, στην καρδιά του διαμερίσματος του Πιεντμόντ, στην πανέμορφη πόλη της Άλμπα, φωλιασμένη μέσα σε πεδιάδες κατάφυτες με αμπελώνες. 

Με την Τρούφα, όχι για κυνήγι της περίφημης τρούφας της Άλμπας, αλλά βόλτα στα πάρκα της Φιλοθέης. Με τα πιο αναπαυτικά παπούτσια του κόσμου -ή τουλάχιστον της γκαρνταρόμπας μου- τα nanobionic της Fila! Follow me…

Και πήγα στο κατάστημα της Fila…

Λοιπόν, η αλήθεια είναι πως ήθελα να πάω στο κατάστημα της Fila στο Avenue της Κηφισίας, για να ανακαλύψω όλη τη φθινοπωρινή συλλογή από κοντά, μιας και με μία γρήγορη ματιά στο eshop της, ενθουσιάστηκα με τα ζεστά χρώματα στα φούτερ της, με τα νέα jackets της και τις ζεστές φόρμες της, που πάντα φροντίζω να έχω μαζί μου στα ταξίδια μου.

Και αφού δοκίμασα όλα όσα γνώριζα εκ των προτέρων πως ήθελα να δοκιμάσω…

Ήταν να μην δω τις νέες συλλογές με τα sneakers και τα αθλητικά παπούτσια! (Πάτα μέσα σε όλες τις λεζάντες για να οδηγηθείς κατευθείαν σε όσα σου περιγράφω!)

Μέχρι που το μάτι μου έπεσε σε αυτά!

Και κατάλαβα πως πρόκειται για τα πιο αναπαυτικά παπούτσια του κόσμου! Ή τουλάχιστον της γκαρνταρόμπας μου. Η οποία, δεν διαθέτει και λίγα….

Χωρίς καμία δόση υπερβολής, και σας προκαλώ όλους και όλες να πάτε να τα δοκιμάσετε, εκτός του ότι με το που θα φορέσετε τα Fila Memory Anton Nanobionic, δεν θα θέλετε να τα βγάλετε ποτέ ξανά, αξίζει να σημειώσουμε πως πρόκειται και για ένα ιδιαίτερα οικονομικό παπούτσι, αφού κοστίζει λιγότερο από €50! Ω ναι…

Love at first sight…

Βρήκα και άλλα πολλά που επέλεξα για να φορέσω τόσο εγώ στο ταξίδι μου όσο και η κόρη μου στο σχολείο της (ναι, εννοείται πως τα μοιραζόμαστε) τα οποία θα τα δεις αρκετές φορές αν με ακολουθείς στο Instagram, όμως αυτό που κράτησα και από αυτή την επίσκεψη μου στο κατάστημα της Fila στο Avenue, είναι πως φεύγοντας, έφυγα ερωτευμένη με άλλη μία iconic δημιουργία από τις athleisure συλλογές του αγαπημένου brand.

November just do your thing!

error: Content is protected !!