Έζησα την απόλυτα premium εμπειρία με ασφάλεια στο Πριγκιπάτο του Πάνορμου!

03/06/2021 • LIFESTYLE

“Χωρίς την ένταση του ήλιου, χωρίς την ένταση της μουσικής ή αυτή του κόσμου. Τελευταία Κυριακή του Μαΐου ο κόλπος του Πάνορμου είναι πλημμυρισμένος από την επιβλητική ένταση της σχεδόν απόκοσμης ομορφιάς του και μίας νοσταλγικής ηρεμίας, που δεν νομίζω να χορτάσω ποτέ…” έγραψα λεζάντα στο Insta μου, και αν σκεφτείς πως το προηγούμενο βράδυ η κατάσταση που επικρατούσε στα Ματογιάννια ήταν αποκαρδιωτική -εκτός από το ότι μιλιούνια κόσμου, ο ένας ήταν πάνω στον άλλο, ούτε ένας από αυτούς δεν φορούσε μάσκα….

Όχι εγώ δεν κατέβηκα στα Ματογιάννια, προτίμησα την ασφαλή και άκρως κομψή και πάντα φιλόξενη αγκαλιά του Cavo Tagoo, της Μαρίνας Βερνίκου είναι η φωτογραφία, η οποία μου έστειλε μήνυμα “Δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο φιλενάδα….”

To make a long story short, ο Πάνορμος είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου παραλίες, το Principote ένα από τα πιο αγαπημένα beach restaurants, οπότε όταν έμαθα για την άφιξη του fish bar και το επισκέφθηκα την Κυριακή που μας πέρασε, έζησα την πιο ευχάριστη έκπληξη που έχω να ζήσω στην Μύκονο πολλά χρόνια.

Αριστερά Κυριακή πρωί στην “δική μου” Μύκονο, δεξιά η Μύκονος των πολλών άλλων…

Follow me…

Στην προστατευμένη από τα μελτέμια παραλία του Πανόρμου, εκτείνεται το Πριγκιπάτο της Μυκόνου, το Principote beach club. Eκεί όπου η αρχιτεκτονική έχει εναρμονιστεί με το μαγευτικό τοπίο της αμμουδιάς.

Χρειάζεται πάθος, δημιουργικότητα και μια εξαίρετη ομάδα για να προσφέρεις πριγκιπικές εμπειρίες. Με την επιμέλεια του καταξιωμένου team, το μενού του Principote θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Πάντα με πρόθεση τη βελτίωση της ποιότητας της εμπειρίας, και παρά τη δύσκολη φετινή συνθήκη, έχει γίνει μεγάλη επένδυση για να αισθάνεται ο επισκέπτης, τώρα πιο πολύ από ποτέ, σαν πρίγκιπας.

Γιώργος Ντάβλας, Θάλεια Εξάρχου

Έμη Λιβανίου, Ανδρέας Μάνεσης

Στέλλα Κασκαβέλη, Σοφία Βεσαλά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons