ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Eyebrows: The one thing you can get into shape without exercising!!!

TGIF!!!
Λοιπόν, όλα είναι θέμα οπτικής. Πως βλέπεις τα πράγματα. Τα οποία –come on!– πίσω από μία πελώρια αγκαλιά από ροζ μπαλόνια, ένα ηλιόλουστο πρωί Παρασκευής, και με υπέροχα brows, ναι όλα φαίνονται όπως θα έπρεπε να είναι: αισιόδοξα! 🙂 
Αυτή την εβδομάδα, η boutique της Bobbi Brown στην Γλυφάδα έγινε ο απόλυτος προορισμός των “it” girls & bloggers μιας και έγινε η επίσημη πρώτη του Art Stick Liquid Lip, και μία γρήγορη βόλτα στο αντίστοιχο hashtag θα σας πείσει για τον ενθουσιασμό και την αίσθηση που προκάλεσε worldwide το launching του lipstick που μπορεί να μείνει juicy και σταθερό για μία ολόκληρη ημέρα.


Όμως δεν είμαι σήμερα γιαυτό εδώ, θα σας πω τα πάντα για το Art Stick Liquid Lip σε άλλο post, εγώ σήμερα ήρθα για το talk of the town “How to” της Bobbi, και συγκεκριμένα για το “Brow Bar”!


Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν έπεσα θύμα της μόδας ανά των τάσεων όσο αφορά τα φρύδια. Άλλοτε πολύ λεπτά, άλλοτε σαν τόξο, φαρδιά και έντονα ή εντελώς ζωγραφισμένα, εγώ δεν τα έβγαλα ποτέ -κάτι που σκοπεύω να επιβάλω έστω και με το ζόρι στην κόρη μου- μόνο τα διόρθωνα όταν χρειαζόταν, θεωρώντας πάντα πως τα natural, καλοσχηματισμένα brows είναι και η πιο κομψή και διαχρονική επιλογή. Θεωρία που ταυτίζεται απόλυτα και η ιέρεια των καλοσχηματισμένων brows, η Bobbi Brown, εξ ου και το θαυματουργό “How to” course που μας κάνουν οι make up artists της, στα “Brow Bars” των καταστημάτων της!

Κορίτσια, αν θέλετε την συμβουλή μου, μην βγάζετε τα φρύδια σας, μην τα βγάλετε ποτέ, ανεξαρτήτου μόδας! Προτιμήστε πάντα τα natural brows που τονίζουν το βλέμμα κάνοντας το φρέσκο και νεανικό. Τα λεπτά φρύδια κάνουν το βλέμμα μας κουρασμένο, άγριο και αυστηρό…Απλά, διορθώστε όπου χρειάζεται και ακολουθήστε τις συμβουλές τις Bobbi Brown για να έχετε πάντα τα πιο καλοσχηματισμένα φρύδια!

Αν θέλετε και εσείς να μάθετε πως να φροντίζετε τα φρύδια σας, και όλα τα tips και τα μυστικά για τέλεια, νεανικά eyebrows, δεν έχετε παρά να κλείσετε το δικό σας ραντεβού στο “Bobbi Brown” της Γλυφάδας στο 210 9680114 και να ζήσετε την εμπειρία, όπως την έζησα εγώ.


Follow me…

Your Eyebrows are 90% of your Selfie!

Mε την Ολίβια και την Αμάντα, οι οποίες είναι πρόθυμες να μοιραστούν μαζί μας όλα τα μυστικά και τα tips της τέχνης τους!!!

How to learn all about the brows…

 

Don’t let anyone with bad eyebrows tell you shit about life!!! 

error: Content is protected !!