ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Eye Opening Mascara on January 2016!!!

Η Bobbi παρουσιάζει την πιο δραματική φόρμουλα για βλεφαρίδες—την Eye Opening Mascara – μια πλούσια φόρμουλα σχεδιασμένη για να μεγεθύνει κάθε βλεφαρίδα από την ρίζα έως τις άκρες. Φτάστε τις βλεφαρίδες σας σε ακραία ύψη, με την Eye Opening Mascara που προσφέρει τις πιο μακριές, έντονες και καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες για υπέροχο και ανοιχτό βλέμμα. Το μυστικό; Το καινοτόμο βουρτσάκι της μάσκαρας και η μαύρη φόρμουλα που χαρίζει αξεπέραστο όγκο. Μαζί προσφέρουν ολική μεταμόρφωση με ένα μόνο πέρασμα. Όλα όσα χρειάζεστε είναι μερικές στρώσεις για να πετύχετε το απόλυτο, έντονο αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.

mas1

Μεγάλη Ένταση…
Μοναδικά συστατικά που προσφέρουν όγκο, σε συνδυασμό με Kaolin Clay, Carnauba και ενυδατικά στοιχεία που προσδίδουν κρεμώδη υφή και την καθιστούν εύκολη στην εφαρμογή, ενώ δίνουν άμεσα δραματικό όγκο και μήκος με ένα μόνο πέρασμα.

Bobbi_Eye_Opening_Mascara_1215_300

Ενισχυμένο Βουρτσάκι…
Το επαναστατικό βουρτσάκι πιέζει τις βλεφαρίδες προς τα πάνω, ενώ η πλούσια φόρμουλα σχηματίζει και μεγαλώνει τις βλεφαρίδες από τις ρίζες έως τις άκρες για πραγματικά έντονο και ανοιχτό βλέμμα. Οι βλεφαρίδες ανυψώνονται, διπλασιάζονται και γίνονται πιο έντονες για μοναδικό false lash effect.

mas2
Αποτέλεσμα που διαρκεί…
Ένα μοναδικό μείγμα χρώματος από Πολυμερείς Ρητίνες και Acacia Senegal Gum, ένα φυσικό συνδετικό παράγοντα , απαραίτητο για την διατήρηση της καμπύλης των βλεφαρίδων, ενώ αντιστέκονται στο ξεφλούδισμα έως και οχτώ ώρες. Αφαιρείται εύκολα με ζεστό νερό η προϊόν καθαρισμού.

mas3

Πως να τη χρησιμοποιήσετε…
Ξεκινήστε από τη βάση των βλεφαρίδων, χτενίστε ανάμεσα και μέχρι τις άκρες. Συνεχίστε την εφαρμογή μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

mascover

Η Bobbi πιστεύει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να γίνει η makeup artist του εαυτού της με γνώση και τα σωστά προϊόντα. Σε συνδυασμό με το λανσάρισμα Eye Opening Mascara, η Bobbi Brown μας προσφέρει ένα συμπληρωματικό μάθημα μακιγιάζ. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για ένα μοναδικό Make Up Lesson, στα counters της Bobbi Brown, αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα attica.

error: Content is protected !!