ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Εξερευνήστε τη νέα συλλογή Lund London στα καταστήματα Yellow Korner!

Το brand Lund London είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου και μέσα από την αποκλειστική τους διάθεση στα ακόμη πιο αγαπημένα μου Yellow Korner, βρίσκω την καλύτερη ευκαιρία για να σας τα συστήσω.
Λοιπόν, το brand Lund London δημιουργήθηκε το 2016 από τον Βρετανό σχεδιαστή Daniel Lund Savage, και πρόκειται για μια απόλυτα εμπνευσμένη βρετανική μάρκα που καθοδηγείται από τη δημιουργική ενέργεια και αγάπη του Daniel για τον σχεδιασμό.

Με το λανσάρισμα της πρώτης συλλογής πριν από 4 χρόνια στο Λονδίνο, σήμερα το brand με μεγαλύτερη δύναμη βρίσκεται σε περισσότερες από 55 χώρες, στα πιο όμορφα καταστήματα και γκαλερί του κόσμου.

 

Στη νέα συλλογή Lund London μπορείτε να βρείτε τα μπουκάλια skittle, καλαμάκια πολλαπλών χρήσεων, καλαμάκια από μπαμπού (τα αγαπημένα της κόρης μου), μοναδικά προϊόντα που συνδυάζουν design, λειτουργικότητα, ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον, βραβευμένα με το «Bold British Design».

Όπως σας είπα, τα αγαπημένα καταστήματα Yellow Korner φιλοξενούν τις συλλογές των προϊόντων Lund London, με αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα, στα φυσικά σημεία πώλησης σε Αθήνα (Αγίας Ειρήνης 15, 105 51) και Κηφισιά (Αργυροπούλου 8, 14562).

Love them! xxx

error: Content is protected !!