ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Exclusive! Μόνο στο Fay’s Control: Το art de la table της βάφτισης του γιου της Ράνιας Θρασκιά!

Ναι, το ξέρουμε, η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος βάφτισαν το Σάββατο τον δεύτερο γιο τους, Κωστή. Τα έχετε διαβάσει και τα διαβάζετε σε άλλα, πιο …κουτσομπολίστικα blogs, δεν περιμένετε να τα διαβάσετε εδώ. Και δεν θα διαβάζατε και καμία “είδηση”από το διακριτικό και σε κάθε περίπτωση προσωπικό αυτό Μυστήριο που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά, στο Μαρούσι, με νονούς τον Μύρωνα Στρατή, την Μαίρη Σινατσάκη και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη.

Αλλά αγαπάμε Ράνια! Ένα από τα πιο συμπαθητικά, συγκροτημένα, καλλιεργημένα , και χαμηλού προφίλ κορίτσια της Ελληνικής τηλεόρασης. Ιδίως αυτό το τελευταίο, είναι και το χαρακτηριστικό της που αγαπάμε πιο πολύ. Δεν κανιβάλισε και δεν κανιβαλίστηκε ποτέ. Δεν χρησιμοποίησε τον γάμο της –παντρεύτηκε στην επαρχία με δεκατέσσερις όλους και όλους καλεσμένους-, και δεν “πούλησε” τις εγκυμοσύνες και τις γέννες της. Δεν θα το έκανε, δεν είναι του στυλ και της αισθητικής της.
Και όπως δεν το κάνει ποτέ, έτσι δεν το έκανε και στην βάφτιση του δεύτερου γιου της, Κωστή, το Σάββατο που μας πέρασε.

Το σουπλά του γεύματος...

Το σουπλά του γεύματος…

Το γεύμα που δόθηκε προς τιμήν του νεοφώτιστου, στο “Life Gallery”, αφορούσε μόλις εικοσιδύο καλεσμένους “και αυτό, λόγω πολλών νονών…”. Για άλλη μία φορά, η Ράνια ήθελε κάτι ιδιαίτερο, κλασικό, φίνο και ήσυχο -ό,τι την χαρακτηρίζει δηλαδή-, και οπωσδήποτε μην προκλητικό. Το θέμα και την επιμέλεια της διακόσμησης, των προσκλήσεων, του art de la table, τα επιμελήθηκε η ίδια με την πολύτιμη και υπέρ-κομψη βοήθεια της maitre του είδους, Ιωάννας Μουτσίδη, και του “Type Center”. Ποιου άλλου; Το ίδιο και τις μπομπονιέρες.

Η μπομπονιέρα για τις κυρίες ήταν ένα κερί, και δίπλα του ο φάκελος που εκτελούσε χρέη place card, με το ιδιαίτερο Thank You Note...

Η μπομπονιέρα για τις κυρίες ήταν ένα κερί, και δίπλα του ο φάκελος που εκτελούσε χρέη place card, με το ιδιαίτερο Thank You Note…

Τα χρώματα που κυριάρχησαν, το γαλάζιο, το μπλε και το aqua blue…Τα λουλούδια του στολισμού που ανέλαβε το λατρεμένο “Studio 7”, ήταν σπάνιες μπλε ορτανσίες , τα μπουκέτα των οποίων τα συνόδευαν baby breath.

φωτογραφία (8)
Θέμα του γεύματος, τα αυτοκινητάκια! Χωρίς υπερβολές και δίχως να επαναλαμβάνεται.
Μπεγλέρια για τους κυρίους και κεριά για τις κυρίες ήταν οι μπομπονιέρες που ετοίμασε το “Type Center” για τους νονούς και τους καλεσμένους της βάφτισης, ενώ αυτοκινητάκια, πουγκιά με γλυκές λιχουδιές και κουφέτα για τους λιλιπούτειους καλεσμένους της.

To Μπεγλέρι του νονού Μύρωνα....

To Μπεγλέρι του νονού Μύρωνα….

 

 

Το Thank You Note...

Το Thank You Note…

Δίπλα στα ιδιαίτερα σουπλά, τοποθετημένο εκτελώντας χρέη place card το κομψό Thank You note των γονιών προς τους καλεσμένους τους. Και φυσικά, το ίδιο το γεύμα, επιμελημένο εξ’ ολοκλήρου από τον Λευτέρη Λαζάρου, πολύτιμο συνεργάτη της Ράνιας, στην εκπομπή που ξεκινάει την άλλη εβδομάδα, στην κρατική Τηλεόραση.

Λεπτομέρεια από το art de la table...

Λεπτομέρεια από το art de la table…

 

To τραπέζι που φιλοξένησε το γεύμα της βάφτισης...

To τραπέζι που φιλοξένησε το γεύμα της βάφτισης…

Ράνια , Ανδρέα και Διονύση, να σας ζήσει ο Κωστής! Δώσατε υπέροχα δείγματα κομψότητας και ευγένειας για άλλη μία φορά…

error: Content is protected !!