ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Evi Karatza adores…The shirt dress!

Πόσα ονόματα σου έρχονται αυτόματα στο μυαλό όταν η αναφορά πρόκειται στην Ελληνική μόδα; Όχι πολλά, και σίγουρα ένα από τα πρώτα είναι αυτό της Εύης Καρατζά, που την έχει υπηρετήσει πιστά όσο ελάχιστοι. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, έχουμε ταξιδέψει παρέα για επαγγελματικούς -και άλλους- λόγους, έχουμε ρίξει πολύ γέλιο μαζί, έχουμε ντυθεί παρέα για να διασχίσουμε κάποιο κόκκινο χαλί, για να παρακολουθήσουμε μία παράσταση μπαλέτου στη Γενεύη, για να δοκιμάσουμε κρασί σε αμπελώνες της Γαλλίας…

evie

Fay adores Evi…Και η Εύη, μετά από μία άκρως επιτυχημένη πορεία που υπέγραψε με ολόχρυσα γράμματα σε διεθνείς τίτλους περιοδικών διευθύνοντας τα, παθιάζεται με το evikaratzaadores.com, ένα fashion blog που λατρεύουν οι πολίτες του κόσμου, φτάνοντας στο ζενίθ της δημιουργικότητας της, παρουσιάζοντας μας τα όντως λατρεμένα Shirt Dresses της…So Evi!

many
“Η νέα ενασχόληση μου, με την δημιουργία της συλλογής ρούχων,  Evi Grintela “the shirt dress”, έχει να κάνει με το ότι, αγαπώ την μόδα σε όλες της τις μορφές” μου λέει τώρα στο “New Hotel” , στην επίσημη παρουσίαση της πρώτης της collection.
“Αυτό που κάνω είναι το πάθος μου. Η συλλογή μου με τα Shirt dresses, έχει συγκεκριμένο concept. Είναι αυτά που αγαπώ να έχω κάθε χρόνο, στην καλοκαιρινή μου γκαρνταρόμπα. Με μαγεύουν τα υφάσματα και πάντα με γοήτευαν ιδιαίτερα τα υφάσματα των ανδρικών πουκαμίσων. Βρίσκω ελκυστικό σε μια γυναίκα, να δανείζεται την ανεμελιά του ανδρικού πουκαμίσου, σε μια θηλυκή εκδοχή. Έχω χρησιμοποιήσει για την κατασκευή τους, τις καλύτερες ποιότητες βαμβακερών ριγέ και μονόχρωμων υφασμάτων. Όλα δε είναι λευκά και σε όλους τους τόνους του γαλάζιου. Αυτά τα χρώματα εκφράζουν και τον ψυχισμό μου σε αυτή την φάση της ζωής μου. Χρειάζομαι φως, καθαρότητα και  γαλήνη γύρω μου. Τo πιο σημαντικό όμως, για μένα είναι, ότι έκανα αυτή την συλλογή με τα Shirt Dresses και είναι κάτι που με κάνει να ξυπνάω χαρούμενη”.

sublimity


Το Ευάκι, δέχεται τις παραγγελίες μας στην διεύθυνση evikaratza@gmail.com
Καλή επιτυχία φιλενάδα, αυτό το καλοκαίρι μας, θα είναι από τα πιο κομψά…

mens shirtflowerswhite shirtblue shirtsgirlspackagingetiquetteliberty

error: Content is protected !!