ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Eucrasia Μessinia» στην Costa Navarino για την ολιστική ισορροπία πνεύματος & σώματος

Η Costa Navarino, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Διεθνές Κέντρο Eucrasia για ευεξία και προληπτικές θεραπείες -βραβευμένο στα 2015 Spa Awards του Conde Nast Traveler ως “Most Progressive Detox”- και παρουσιάζει το πρόγραμμα «Eucrasia Messinia».
Το «Eukrasia Messinia» βασίζεται στην ολιστική θεωρία του Ιπποκράτη για την ρύθμιση του μεταβολισμού με φυσικό τρόπο. Το πρόγραμμα ελέγχει και ρυθμίζει σε βάθος τη μεταβολική και ψυχοσυναισθηματική ισορροπία στοχεύοντας στην εξισορρόπηση του μεταβολισμού, την εξουδετέρωση του άγχους, την αύξηση της αντοχής, την ενίσχυση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος, καθώς και την απώλεια βάρους. Τα εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα που θα παρέχονται στην Costa Navarino θα αποτελούνται από ιατρικές εξετάσεις, διατροφικά προγράμματα, θεραπείες χαλάρωσης, φυσικής αποκατάστασης, άσκησης ενώ θα υπάρχει σταθερή παρακολούθηση μετά την ολοκλήρωσή τους. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από ειδικευμένα Ελληνικά κέντρα για μεταβολική ιατρική, άσκηση και διατροφή και από τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων ερευνητών, ακαδημαϊκών και επιστημόνων από τον κλάδο της προληπτικής ιατρικής ενώ οι ιατρικές εξετάσεις γίνονται σε συνεργασία με πανεπιστήμια της Ελλάδος και του εξωτερικού.

ok The-Westin-Resort-Costa-Navarino---Anazoe-Spa---Detail

Το πρόγραμμα «Eucrasia Messinia» εντάσσεται αρμονικά στο βραβευμένο Anazoe Spa. Η φιλοσοφία του Anazoe Spa που βασίζεται στο συνδυασμό αρχαίων πρακτικών φυσιοθεραπείας, αρχαίας ελληνικής μουσικής και προϊόντων που παράγονται με φυσικό τρόπο, ταυτίζεται και συμπληρώνει την προσέγγιση του προγράμματος «Eucrasia Messinia», διάρκειας 7 ή 14 ημερών με στόχο την ενίσχυση της αναζωογόνησης των κυττάρων (ίασης) μέσω θεραπευτικής διατροφής που βασίζεται στην Μεσογειακή κουζίνα της Μεσσηνίας.
Το πρόγραμμα «Eucrasia Messinia» εφαρμόζεται από μια ομάδα 3 ειδικευμένων γιατρών, διατροφολόγων, εργοθεραπευτών και προπονητών και δημιουργήθηκαν ύστερα από επιστημονική έρευνα 20 ετών, με επικεφαλής τον Γιώργο Λέοντα, ειδικό στη Φυσική και Διατροφική Βιοχημεία και στη Μοριακή Διατροφή (μεταβολισμός), και επιστημονικό συνεργάτη αθλητικών ενώσεων και συλλόγων διεθνώς, ως προς τη διατροφή και την απόδοση των αθλητών.

Anazoe-Spa-Costa-Navarino-11

Για το 2016, το πρόγραμμα θα λειτουργήσει σε συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο, για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

error: Content is protected !!