ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ετοιμάζοντας το αυριανό The Pop Up Project: Jungle Bells (και η καρδιά μου πάει να σπάσει)!!!

Η καρδιά μου πάει να σπάσει από το άγχος, την υπερένταση και φυσικά από την αγωνία για το αν είναι όλα έτοιμα, ακριβώς όπως πρέπει, για να σας υποδεχθούμε ακριβώς όπως θέλουμε στο The Pop Up Project: Jungle Bells, αύριο Παρασκευή 6 και μεθαύριο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
“Ειδοποιήσαμε τον ξυλοπόδαρο για την ακριβή ώρα που πρέπει να έρθει?”, “Τσεκάραμε αν επαρκούν τα ηχεία για το live?”, “Πόσες φιάλες κρασί έχουμε ζητήσει να παγώσουν?”, “Τα μπαλόνια τα θέλουμε σε χρυσό αστραφτερό ή ματ”? “Μας έχει πει το Δειπνοσοφιστήριο τι θα περιέχουν ακριβώς τα lunch boxes των σχεδιαστών?”, “Ο Σκαρμούτσος τι θα φτιάξει?” , “Κάποιος να μας δώσει μία έγκυρη πρόγνωση για τον καιρό! Τώρα!”, “Ενημέρωσες για τις κατόψεις! Μην ξεχάσεις τις κατόψεις!!!!”

Φυσικά και νομίζεις πως τίποτα δεν γίνεται σωστά, έστω κι αν όλα λειτουργούν στην εντέλεια, με ακρίβεια Ελβετικού ρολογιού. Πάντα θα υπάρχουν εκκρεμότητες που νομίζεις πως θα μπορούσες να διευθετήσεις καλύτερα, να προβλέψεις περισσότερα, να προλάβεις ακόμη πιο πολλά. Και όσες ημέρες κι αν είχες ακόμα στην διάθεση σου για να προετοιμαστείς, και πάλι δεν θα αρκούσαν.

“Μετά από τόσα επιτυχημένα Pop Up Projects δεν έχετε ανάγκη εσείς…” είναι η καλοπροαίρετη μεν, άνευ ουσίας δε ατάκα που ακούμε όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες. Μα η αλήθεια είναι πως όσο πιο πολλά επιτυχημένα projects φέρνεις εις πέρας, τόσο πιο μεγάλη είναι η ευθύνη σου απέναντι στον στόχο. Θα μου πεις, δικός σου είναι ο στόχος, όσο ψηλά θέλεις εσύ τον ανεβάζεις, μα όταν ο μεγαλύτερος σου ανταγωνιστής είναι τα προηγούμενα σου projects, το στοίχημα είναι μεγάλο.

Μία μέρα πριν το 12ο The Pop Up Project, που αυτή τη φορά τιτλοφορείται “Jungle Bells” λοιπόν, και αυτή την ώρα επικρατεί οργασμός προετοιμασιών στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Το parnter-aki μου, η Ιλεάνα και εγώ, στη μέση του άδειου ακόμη αίθριου του Μουσείου Γουλανδρή, καθισμένες οκλαδόν στο πάτωμα, με δύο κούπες καφέ ανάμεσα μας, δίπλα σε κατόψεις, δίπλα σε εκατοντάδες σημειώσεις που θέλουν ταλέντο αποκρυπτογράφησης για να διαβαστούν, να δίνουμε αλλά και να δεχόμαστε εντολές σε και από συνεργεία καθαρισμού, ηλεκτρολόγους, ξυλουργούς, διακοσμητές, από ανθρώπους που συνδέουν το ξενοδοχειακών προδιαγραφών Internet, που φουσκώνουν και τοποθετούν μπαλόνια με συγκινητική προσήλωση, άλλους που σιδερώνουν τραπεζομάντιλα και άλλους που στοιβάζουν ταμπλό και banners, σαν να είναι ό,τι σπουδαιότερο μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή, “Αυτή την ώρα, σε αυτόν τον χώρο, είναι!” μου λέει με τόση σοβαρότητα που χαμηλώνω τα μάτια από σεβασμό στον επαγγελματισμό του.

Ναι, ελπίζουμε να είναι όλα έτοιμα έως αύριο στις 10 το πρωί που θα ανοίξουμε επίσημα τις επιβλητικές πύλες του Μουσείου για να υποδεχθούμε τους επισκέπτες του The Pop Up Project. Ελπίζουμε να είναι είναι πανέτοιμο το πλάνο που έχουμε ετοιμάσει για την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή και να βρίσκονται σε ετοιμότητα και τα Plan B, και Plan C, που έχουμε σχεδιάσει για κάθε πιθανή ανατροπή.
Και ελπίζουμε, το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τις 20.00′ που η γιορτή θα έχει κοπάσει πια και το “Jungle Bells” θα είναι πίσω μας οριστικά, όταν τα συνεργεία ξεστήνουν όλη αυτή την παραγωγή, να κάτσουμε με το parnter-aki μου, την Ιλεάνα, οκλαδόν στο πάτωμα, στην μέση της γοητευτικής ακαταστασίας του αίθριου του Μουσείου, και κουρασμένες μα ευτυχισμένες, να σηκώσουμε τα ποτήρια ψηλά, για άλλο ένα επιτυχημένο Pop Up Project, που είτε ήταν όλα έτοιμα είτε όχι, αγαπήθηκε από το κοινό, όσο όλα τα άλλα. Μέχρι τότε, η καρδιά μου πάει να σπάσει!!!!

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, με τις οικογένειες και με τους φίλους σας, να κάνετε τα ψώνια σας, να επιλέξετε τα δώρα σας και να ζήσετε την μαγεία των Χριστουγέννων, στο The Pop Up Project: Jungle Bells, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και μεθαύριο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά.

Spread the news & Join us!!!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!